تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۸
جهت رفاه حال شهروندان و مشکلات سوخت گیری خودرو ها مقرر شد که دارندگان خودروهای فاقد کدینگ طبق برنامه ریزی انجام شده هر چهار روز یک بار در جایگاه های مشخص شده، 30 لیتر بنزین دریافت کنند.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ سراوان بیشترین مرز خاکی را با کشور پاکستان دارد، این کشور جهت تأمین سوخت شهروندان خود با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند.
 در سایه بیکاری مردم در جنوب سیستان و بلوچستان و عدم وجود کارخانه، شهروندان سراوانی به قاچاق سوخت روی آورده اند و افراد زیادی در این مسیر نیز جان خود را از دست داده اند.

همچنین اختلاف قیمت سوخت ایران با کشور پاکستان موجب شده تا افراد زیادی جهت فروش سوخت کشور به این مسیر سوق داده شوند و علاوه بر اینکه جان خود را با خطرات زیادی مواجه می کنند، راه صد ساله را یک شبه طی کنند.

روزانه شاید توقیف و کشف هزاران لیتر سوخت قاچاق در شهرهای سراوان، سیب و سوران و مهرستان هستیم که ثروت ملی را به تاراج برده و به اقتصاد کشور لطمه های زیادی وارد می کنند.

به همین منظور، جهت جلوگیری از قاچاق سوخت، طرح کدینگ خودروها در استان سیستان و بلوچستان به ویژه شهرستان سراوان مطرح شد که با مخالفت های زیادی همراه است اما این اقدام جهت جلوگیری از غارت ثروت ملی در حال انجام است که سرمایه کشور به صورت غیر قانونی به فروش نرسد.

در روزهای اخیر کمسیون برنامه ریز، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان جهت رفاه حال شهروندان و مشکلات سوخت گیری خودرو ها مقرر کرد که دارندگان خودروهای فاقد کدینگ شخصی و دولتی بنا بر تمهیدات مورد نیاز معین شده تا زمان رفع کدینگ،  کلیه خودرو های دولتی  و شرکت سایپا اعم از پراید، تیبا، تندر و ... جایگاه اختصاصی طاها، کلیه خودروهای سواری پیکان، پژو، سمند و خودروهای خارجی جایگاه اختصاصی امام علی (ع)، کلیه خودروهای وانت بار جایگاه اختصاصی صالح می توانند سوخت گیری کنند.

طبق این اطلاعیه شروع به کار و خدمات رسانی جایگاه ها از ساعت 6 صبح تعیین شده که مقدار سوخت تحویلی به هر خودرو به صورت هر چهار روز یکبار 30 لیتر است. 

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان در زمینه مشکلات سوخت گیری خودروهای فاقد کدینگ  شهسوار نصرتی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری سراوان به اتفاق رئیس صنعت؛ معدن و تجارت و مسئول کمیته سوخت فرمانداری از جایگاه های عرضه سوخت صالح، امام علی و طه بازدید کرد.

نصرتی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان سراوان در این بازدید با بیان مکانیزم و سازوکار سوخت گیری خودروهای فاقد کدینگ، بر اجرای تصمیم مذکور توسط متولیان تا زمان رفع کدینگ و ارائه گزارش کار تاکید کرد.

وی با تاکید بر اولویت خدمات رسانی و ضرورت مرتفع نمودن مشکلات مردم، گفت: امیدواریم با تمهیدات انجام شده سوختگیری خودروهای فاقد کدینگ، مشکلات شهروندان به حداقل ممکن برسد.

گفتنی است بازدید از تاسیسات گاز مایع نصر، شرکت های باربری و جایگاه شهید خسروی از دیگر برنامه های معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان سراوان بوده است.

انتهای پیام/الف.د https://www.asrehamoon.ir/vdcgwn9qqak9zy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها