تاریخ انتشار :جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۲
نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه های بهداشت، پزشکی و پیراپزشکی شهرستان های حوزه انتخابیه سراوان بزرگ برای اولین بار طی دو سال پی در پی سهمیه پزشکی گرفته و در هفت سال آینده شهرستان سراوان به عنوان قطب پزشکی کشور خواهد بود و از استان های دیگر پیشی می گیرند.
به گزارش شستون؛ سومین جلسه پرسش و پاسخ محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان به مناسبت روز دانشجو با حضور جمعی از دانشگاهیان، روسای دانشگاه ها و دانشجویان در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سراوان برگزار شد.

در این جلسه محمدباسط درازهی نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور دانشگاهیان در جامعه و اجتماع نوعی شفافیت در مسائل و عملکرد به وجود آورده و خوراک فکری بهتری را ارائه می دهد، گفت: در سال گذشته دبیر کمیسیون آموزش و فناوری مجلس شده ام که 25 میلیون نفر به طور مستقیم در زیر چتر این کمیسیون در زمینه آموزش عمومی، آموزش و پرورش و آموزش عالی و سایر دانشگاه ها هستند و به نسبت سایر کمیسیون ها کار سخت و وقت گیر تری دارد.

وی با اشاره به اینکه اگر برخی از مسائل ذکر نشود شفافیتی به وجود نخواهد آمد و مردم از آن اطلاعی پیدا نمی کنند و در سطح جامعه نگرانی در خصوص عملکرد نماینده ایجاد می شود، افزود: این تجربه پرسش و پاسخ دانشجویی برای اولین بار در استان در شهرستان سراوان صورت گرفته و ایستادن و جواب دادن بدون محدودیت به قشر دانشجو کار سختی است و برای نماینده سراوان کار لذت بخشی بوده که در خدمت قشر روشن و آگاه جامعه باشد.

نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 50 درصد از وقت و توان نماینده سراوان صرف آموزش و پرورش و آموزش عالی در این منطقه شده است که نتایج آن بعد از چندین سال بروز خواهد کرد، بیان داشت: در حوزه های بهداشت، پزشکی و پیرا پزشکی شهرستان های حوزه انتخابیه سراوان بزرگ برای اولین بار طی دو سال پی در پی سهمیه پزشکی گرفته و در هفت سال آینده شهرستان سراوان به عنوان قطب پزشکی کشور خواهد بود و از استان های دیگر پیشی می گیرد.

وی با بیان اینکه توسعه شبکه روستایی در بیش از 35 روستا، ادامه روند مطالعه، تخصیص، احداث و خط انتقال آب سد های ماشکید علیا و صفلی، در شهرستان سراوان انجام شده است، تصریح کرد: سد ماشکید صفلی با اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی تخصیص اعتبار شده و به صورت سه شیفت، بزرگترین شرکت های کشور در حال کار هستند و 85 درصد نیرو کار خود را از مردم بومی این منطقه انتخاب کرده اند.

درازهی با بیان اینکه بیمارستان جدید سراوان بعد از نیم دهه بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تامین اعتبار 100 درصد این بیمارستان انجام شده و امید است اوایل سال 98 افتتاح شود، توضیح داد: توسعه، تجهیز و تامین نیروی انسانی این بیمارستان مدنظر قرار گرفته و در این زمینه بیمارستان سیب و سوران دارای 63 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 5 میلیارد اعتبار به آن تخصیص داده شده است.

وی یاد آوری کرد: در دو هفته آینده نیروگاه 25 مگا واتی پیشرفته در دشت شمسر و بین شهرستان های سراوان و سوران راه اندازی می شود تا فروش برق بین المللی به کشور پاکستان را داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا جاده سراوان به خاش به نام جاده مرگ نامگذاری شده و دارای استاندارد های لازم کیفی نیست، گفت: برخی از جاده های این استان حتی جاده ترانزیتی چابهار که محور صادرات میلیون ها تن کالا بین سه کشور افغانستان، پاکستان و هندوستان است دو بانده نیست و مجوز باند دوم جاده سراوان گرفته شده و پیمان کار پول شروع کار را دریافت کرده که با پیگیری های انجام شده این موضوع مرتفع و فاز اول بین این سراوان تا شهر گشت به طول 65 کیلومتر شروع می شود.

درازهی با بیان اینکه اجرای پروژه فیبر نوری در مرز کار بسیار مهم و سنگینی بوده است که از سراوان تا منطقه کوهک انجام شده و هزینه چند 10 میلیاردی تومانی را به خود اختصاص داده است، افزود: یکی از تلاش های ما برای توسعه منطقه و سواحل مکران است که در زمینه منطقه آزاد زابل کوشش های فراوانی انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا در شهرستان سراوان امنیت برای گردشگران و دانشجویان برقرار نیست، بیان کرد: استان ما یک منطقه مرزی است که سراوان 465 کیلومتر مرز مشترک با کشور نابسامان پاکستان دارد و هر لحظه برای تامین امنیت در این شهرستان تلاش می شود و امروز نا امنی از استان های کرمان و سیستان و بلوچستان به پشت مرزها رسیده و این امر نشان دهنده این می باشد که به تامین امنیت توجه شده است.

نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی در تکمیل مطلب فوق با اشاره به اینکه برخی از رسانه ها و فعالان فضای مجازی در مورد سیستان و بلوچستان به خصوص منطقه سراوان اجحاف انجام داده و استان را نا امن جلوه می دهند، بیان کرد: نا امنی در شهرستان سراوان دو درصد است درحالی که این نا امنی در دانشگاه صنعتی شریف برای دانشجویان 98 درصد می باشد.

وی با اشاره به اینکه قرار بر این بود که فردا صبح جلالی رئیس تقسیمات کشور و قائم مقام رئیس جمهوری در جالق حضور پیدا کنند و بخاطر مانورهای نا امنی این فرصت از ما گرفته شده است، خاطر نشان کرد: در هشت ماه گذشته روستای کلپورگان ثبت جهانی شده و در نطق بین المللی از مردم جهان و ایران برای سفر به این روستا دعوت به عمل آمده و منطقی نیست که در تریبون مجلس صحبت از نا امنی در این منطقه شود.

درازهی در پاسخ به این سوال که در حوزه جذب و توسعه صنعت گردشگری چه پیگیری هایی برای منطقه سراوان انجام شده، تصریح کرد: مرز به شکل قانونمند جوابگو نیست و معدن سرمایه گذار ندارد و راه نجات میان مدت این استان جذب گردشگر است و مسئله گردشگری به عنوان یکی از مسائل مهم و اولویت دار در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در خصوص تکمیل پروژه سایت جدید دانشگاه سراوان 5 میلیارد تومان اختصاص داده شده است، بیان کرد: رشد اعتباری دانشگاه آموزش عالی سراوان بیش از رشد اعتباری دانشگاه ولایت و دریانوردی بوده و برای اتقای آن تلاش های زیادی شده است.

نماینده مردم سراوان،سیب و سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی در خصوص حل مشکلات و مکان دانشگاه فرهنگیان شهرستان سراوان توضیح داد: همه دانشگاه ها در روزهای اول تاسیس دارای مشکلاتی هستند و در ساخت ساختمان، خوابگاه و افزایش سطح کیفی دانشگاه فرهنگیان پیگیری لازم را خواهیم داشت.

 وی در پیگیری مشکلات برق و آب مسکن مهر و شهرستان تصریح کرد: شهروندان در مسکن مهر برق و آب دارند و همه کوچه های در این منطقه آسفالت شده است و اقشار مختلف مردم در حوزه سراوان آب دارند و 97 درصد از نعمت برق برخوردار هستند و به زودی پروژه برق رسانی به 15 هزار واحد مسکونی حومه سراوان به ناگان انجام خواهد شد که بیش از 2 هزار کیلومتر شبکه برق و 20 میلیارد تومان اعتبار به تخصیص داده شده است.






انتهای پیام/م.ش https://www.asrehamoon.ir/vdcc1eqso2bqxe8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما