تاریخ انتشار :شنبه ۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۵
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراوان گفت: افزایش رشد صد درصدی گردشگران داخلی وخارجی وبهبود و افزایش تولیدات صنایع دستی از مهم ترین دستاوردهای روستای جهانی کلپورگان پس از ثبت جهانی می باشد.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ اولین فکری که به ذهن یک گردشگر برای سفر به نقاط دور دست و تاریخی خطور می کند وجود اقامتگاه مناسب و امکانات رفاهی می باشد که گردشگر را ترغیب به حضور در آن منطقه می کند که ساخت اقامتگاه بوم گردی روستای کلپورگان شهرستان سراوان موجب حفظ فرهنگ بومی، سنتی و افزایش گردشگر و ارتقای جاذبه های گردشگری در شهرستان سراون شده است.
 
حمزه ندرت زهی رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون اظهار کرد: افزایش رشد صد درصدی گردشگران داخلی وخارجی وبهبود وافزایش تولیدات صنایع دستی از مهم ترین دستاوردهای روستای جهانی کلپورگان پس از ثبت جهانی می باشد.

وی با اشاره به سفر وزیر ارتباطات به منطقه سراوان بیان کرد: وجود اینترنت امری که در گذشته امکان پذیر نبود و در این راستا آنتن دهی موبایل و اینترنت همراه در روستای جهانی کلپورگان  برقرار شده و گردشگران و صنعتگران می توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

ندرت زهی توضیح داد: از طرف استانداری سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان دو پروژه احداث  اقامتگاه بومی گردی در قالب 6 واحد در حال راه اندازی است و امید است این سایت تا پایان سال به بهره بردای کامل برسد.

وی یادآوری کرد: این اقامتگاه ها موجب جذب گردشگران داخلی و خارجی و توسعه صنعت گردشگری پایدار در منطقه سراوان خواهد شد.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراوان حفظ فرهنگ بومی و سنتی، افزایش جذب گردشگر و جاذبه های گردشگری را از اهداف ساخت اقامتگاه های بوم گردی روستای کلپورگان عنوان کرد و گفت: ایجاد بستر های رفاهی برای مسفران زمینه توسعه و پیشرفت منطقه را فراهم می کند و موجب ایجاد اشتغال در روستاها، احیاء فرهنگ، آداب و سوم بومی خواهد شد.

وی راه انداری پست بانک، برگزاری کلاس های آموزشی،  ایجاد غرفه و راه اندازی بازارچه فروش و تولید خانگی را از مهم ترین اقدامات این سازمان در راستای افزایش تولید عنوان کرد و بیان داشت: سایت فروش محصولات سفال کلپورگان به سه زبان زنده دنیا به ادرس kalporakan.ir راه اندازی شده و صنعتگران می توانند به راحتی محصولات خود را پیش فروش و فروش نهایی کنند.
 
گفتنی است روستای جهانی کلپورگان به عنوان اولین روستای صنایع دستی در سال 1396 ثبت جهانی شده و از مرکز شهرستان سراوان 25 کیلومتر فاصه دارد .

 


انتهای پیام/م.ش https://www.asrehamoon.ir/vdcauin6i49nwa1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما