تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان گفت: راه اندازی بیمارستان جدید سراوان از مهم ترین اولویت های نظام سلامت در این شهرستان است که با توجه به اهمیت این موضوع برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز این بیمارستان جدید نیز تأمین شده است.
به گزارش عصر هامون؛ به نقل از شستون، کلنگ احداث بیمارستان جدید شهرستان سراوان در سال 1388 با حضور جمعی از مسئولین به زمین زده شده اما این پروژه پس از گذر 10 سال همچنان افتتاح و مورد بهره برداری قرار نگرفته است.

 بیمارستان رازی که به گفته برخی از مسئولین 50 سال از قدمت آن می گذرد، پاسخگوی نیاز شهروندان نبوده چرا که شهروندان شهرهای سیب و سوران و مهرستان نیاز برای درمان به این بیمارستان مراجعه می کنند.

 مردم شهرستان مرزی سراوان پس از گذشت 10 سال و پس از عدم تحقق  وعده مسئولین مربوطه در خصوص افتتاح بیمارستان جدید شهرستان، همچنان منتظر افتتاح هستند تا شاید رنج مصافت درمان برای آنها کاهش یابد.

 سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در تازه ترین اظهارات خود راه اندازی بیمارستان جدید سراوان را از مهم ترین اولویت های نظام سلامت در این شهرستان برشمرد و بیان کرد:  با توجه به اهمیت این موضوع برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بخشی از نیروی انسانی  مورد نیاز این بیمارستان جدید نیز تأمین شده است.

تجهیز و راه اندازی بیمارستان جدید پس از تحویل سازه انجام می شود 
 وی  با توجه به شرایط خاص شهرستان مرزی سراوان و با اشاره به جلسه ای که هفته گذشته با وزیر  بهداشت، درمان و آموزش داشته، گفت: در این نشست بر ضرورت تسریع در راه اندازی این مرکز درمانی تأکید شد و ما منتظر هستیم تا بلافاصله پس از  تحویل سازه  بیمارستان از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی، عملیات تجهیز و راه اندازی این مرکز درمانی را آغاز کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی با بیان اینکه بیمارستان جدید سراوان، بیمارستان جایگزین نخواهد بود و با افتتاح این مرکز درمانی، بیمارستان رازی همچنان به کار خود ادامه می دهد، خاطر نشان کرد: با توجه به ضرایب تعداد تخت  و نیروی انسانی، تا کنون 141 نفر از نیروی انسانی مورد نیاز برای راه اندازی بیمارستان جدید این شهرستان جذب  و 120 نفر نیروی باقیمانده نیز با مجوز های آتی استخدامی جذب و به کارگیری خواهند شد.

هاشمی شهری خاطر نشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و برآورد تخصصی انجام شده که با لحاظ راه اندازی بیمارستان جدید در  شهرستان سیب و سوران، نیاز شهرستان سراوان به تخت های بستری معادل 350 تخت بستری است.

لازم به ذکر است برای احداث بیمارستان جدید شهرستان سراوان به گفته مسئولین 60 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که در آخرین اظهارات مسئولین مربوطه این پروژه پیشرفت 90 درصدی داشته، یکی از ضروریت های و نیاز های اساسی مردم منطقه است.

همچنین در سفری که قاضی  زاده هاشمی وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش که سال 96 به شهرستان سراوان داشت، افتتاح بیمارستان جدید شهرستان سراوان را یکی از آرزوهای خود عنوان کرد  و گفته بود که انتظار می رود این بیمارستان در هفته دولت سال 97 مورد بهره برداری قرار گیرد اما  باز هم چشمان حسرت بار مردم این خطه از کشور به قیچی افتتاح پروژه خیره ماند و این وعده دولتی ها نیز محقق نشد.

انتهای پیام/الف.د https://www.asrehamoon.ir/vdccoiqs12bqso8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما