ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> مردم ویژیگی های کاندید ها را بدون تعصبات قومی و مذهبی بررسی کنند مردم نقش کلیدی و اساسی در تعیین نماینده دارند | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۹
احمد رضا طاهری گفت: مردم بدون اینکه تحت تأثیر تبلیغات و سخنان گروه های مختلف قرار گیرند باید در ابتدا بیوگرافی و ویژگی های نامزدها را با دقت و بدون تعصب خانوادگی، مذهبی و قومی بررسی کنند.
به گزارش عصرهامون؛ احمد رضا طاهری کارشناس مسائل سیاسی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با شستون به مردم توصیه کرد تا بدون اینکه تحت تأثیر تبلیغات و سخنان گروه های مختلف قرار گیرند باید در ابتدا بیوگرافی و ویژگی های نامزدها را با دقت و بدون تعصب خانوادگی، مذهبی و قومی بررسی کنند.

وی در ادامه اضافه کرد: به عنوان مثال، فلان نامزد چه تجربیاتی دارد و قبلا به چه صورت در راه خدمت به جامعه تاثیرگذار بوده و یا اینکه بررسی عملکرد  این افراد در گذشته در حوزه کاری خود چگونه بوده بسیار مهم است.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: همچنین، مردم باید به وظایف نمایندگان مجلس آشنا باشند، چرا که در این صورت بهتر می‌توانند تشخیص دهند که فلان نامزد انتخاباتی تا چه حد در عملی کردن قول و قرارهای خود می تواند با مردم صادق باشد.

طاهری با اشاره به ایکه مردم در تعیین نماینده خود نقش بسیار مهم و کلیدی ایفا می کنند و این یعنی اینکه لااقل برای چهار سال سرنوشت سیاسی خود را مشخص می کنند، بیان کرد: دوره یک نماینده چهار سال است اما بازتاب فعالیت‌ها و برنامه های نماینده قطعا بیش از چهار سال خواهد بود، حال، این بازتاب ممکن است منفی باشد یا مثبت. به همین جهت باید در تعیین نامزدها بدون تعارفات بیشترین دقت را داشته باشند.

وی با توجه به اینکه  قوم و مذهب هر دو مهم و مقدس هستند و  عامل قومیت باعث تحکیم قومیت و فاکتور مذهب موجب تقویت مذهب می شود، خاطر نشان کرد: از اینرو، این دو عامل در جای خود ارزشمند  هستند، در حد معمول، ایرادی هم ندارد که این دو  در سیاست مشارکت داشته باشند، چرا که بافت فرهنگی استان سیستان و بلوچستان بدین شکل تعریف شده است.

استاد یار دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان قوم و مذهب را از عوامل تاثیر گذار مشارکت سیاسی در استان سیستان و بلوچستان برشمرد و گفت:  نباید از این دو عامل برای مقاصد خاص سو استفاده کرد، قومی کردن و یا مذهبی کردن انتخابات اگر از حد معمول تجاوز کند ممکن است شایسته سالاری و تخصص را به حاشیه بکشاند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjivevtuqe8yz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما