تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۸
شعیب دهقان گفت: پویش ها و حرکت های خودجوشی در سطح ایران راه افتاده، که نویسندگان و ناشران متعدد به عرضه کتاب های خویش پرداخته‌اند و با پیوستن به آنها می توان به جنگ با ویروس کرونا رفت.
 
 
 
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون در پی شیوع ویروس کووید_19 در کشور و تعطیلی بیشتر مراکز تفریحی، آموزشی و فرهنگی و همچنین دعوت از مردم برای در خانه ماندن، فراغتی ایجاد شده که می‌تواند در جهت ارتقاء میزان مطالعه استفاده شود. در همین راستا به مصاحبه ای با مدیر اجرایی اولین انتشارات شهرستان سراوان، جهت چگونگی پربار کردن اوقات قرنطینه خانگی، پرداختیم.

شعیب دهقان مدیر اجرایی انتشارات نسیم حجاز، در ابتدا ضمن تبریک سال نو و توصیه مردم به رعایت نکات بهداشتی و توصیه های پزشکان از مردم خواست که با ماندن در خانه به زنجیره گسترش کرونا خاتمه دهند و با مطالعه از وقت خویش استفاده کافی ببرند.

اولین سوالم در رابطه با میزان سرانه مطالعه در استان بود:
به گفته مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی سیستان و بلوچستان، سرانه مطالعه در سیستان و بلوچستان ۱۱ دقیقه و ۳۸ ثانیه در روز است در حالی که در کشور ۱۵ دقیقه و ۲۹ ثانیه می باشد که در این رابطه، استان مقام بیست و ششم را در کشور دارد.

 اهمیت کتابخوانی در این روزها چیست؟
 شیوع ویروس کرونا در کشور و شنیدن اخبارهای گوناگون و گاه ضد و نقیض سبب شده اضطراب و نگرانی در بین مردم افزایش یابد و اغلب خانواده ها نگرانند که مبادا خود یا فرزندانشان به این بیماری مبتلا شوند؛ لذا ضروریست در این ایام به مطالعه کتاب هایی پرداخته شود که اطلاعات پزشکی و بهداشتی درستی را به افراد می دهند.
مطالعه می تواند به عنوان راه فراری در زمان بحران و چالش برانگیز استفاده شود، همچنین باعث می شود کمتر احساس تنهایی کرد.
مطالعه یکی از بهترین روش ها برای گسترش احساس همدلی و درک شدن است.
همچنین از آنجائیکه بهترین راه مقابله با این ویروس، ماندن در منزل می‌باشد، می توان با مطالعه کتاب های مفید به اطلاعات و سطح آگاهی خویش افزود.

 چگونه با کتاب‌ها به جنگ کرونا برویم؟
پویش ها و حرکت های خودجوشی در سطح ایران راه افتاده، که نویسندگان و ناشران متعدد به عرضه کتاب های خویش پرداخته‌اند و با پیوستن به آنها می توان به جنگ با این ویروس رفت.
در این میان همچین کتابخانه های خانگی در سطح کشور رونق گرفته که نکته مثبتی در ترویج کتابخوانی می باشند.
مسابقاتی نیز در این رابطه توسط نهادهای فرهنگی و ادارات فرهنگ  ارشاد اسلامی هر منطقه در حال اجرا می باشد.

در ادامه از ایشان خواستم که کتاب هایی را به مخاطبان پایگاه خبری تحلیلی شستون معرفی نمایند که ایشان ترجیح دادند بجای معرفی چند عنوان کتاب، به معرفی سایت های منبع و اپلیکیش های مفید بپردازند که خوانندگان گرامی خودشان کتاب مورد نظر خویش را دریافت و مطالعه نمایند:

شهروندان گرامی اولین اولویت خویش را مراجعه به کتابخانه شخصی خویش قرار دهند و کتاب هایی را قبلا فرصت مطالعه نداشتند در این زمان مطالعه نمایند.

همچنین بزرگترین منبعی که خوانندگان به بیش از 23 هزار کتاب دسترسی خواهند داشت، سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی به نشانی http://icnl.nlai.ir می باشد. 

علاقمندان به کتب اقتصاد، به سایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به نشانی http://tccim.ir/publishedoutlets.aspx مراجعه و کتاب های موجود را به صورت رایگان دریافت نمایند.

همچنین موسسه انتشارات دانشگاه تهران جهت دسترسی رایگان به کتابهای الکترونیکی، اقدام به تولید اپلیکیشن نموده که از سایت https://press.ut.ac.ir قابل دریافت است.

سایت کتابک به نشانی https://ketabak.org، کتاب هایی برای کودکان و نوجوان را معرفی نموده.
فروشگاه های آنلاین به دلیل کم کردن مراجعه حضوری علاقمندان، با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتاب های خویش را با 70 الی 80 درصد عرضه می نمایند.

در پایان مدیر اجرایی انتشارات نسیم حجاز ضمن دعوت به مشاهده کتب انتشارات نسیم حجاز به نشانی http://nasimhejaz.ir از مردم خواست در شبکه های اجتماعی به پویش #واکسینه_با_کتاب و  #در_خانه_بمانیم، #کتاب_بخوانیم، #هر_خانه_یک_کتابخانه و #تندرست_باش_ای_ایران، بپیوندند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchzinzi23niid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما