تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۱۸
الله بخش دهواری گفت: با آنکه در حال حاضر در ماه مبارک رمضان قرار گرفته ایم و هوا نیز گرم است، اما باز هم به صورت شبانه روزی در حال سمپاشی و مقابله با ملخ زرد صحرایی هستند.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، با حمله ملخ های زرد صحرایی، اکیپ های پایش و دیده بانی منطقه و همچنین گروه های سمپاشی و مبارزه با این آفت در شهرستان سراوان ساماندهی شدند. 

از آنجایی که هر ملخ در مجموع قادر به گذاشتن ۳۰۰ تا ۴۰۰ تخم است که تبدیل به پوره می‌شود و اگر نتوان جلوی تخم‌ریزی ملخ‌های بالدار صحرایی را گرفت، تعداد آنها افزایش یافته و مبارزه با آنها با مشکل مواجه خواهد شد. 

از این روز با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان اما همچنان به صورت شبانه روزی مبارزه با این آفت ادامه دارد که به همین منظور پای درد و دل یکی از مدافعان امنیت غذایی در شهرستان سراوان نشستیم. 

الله بخش دهواری مدافع امنیت غذایی که در کار سمپاشی و مبارزه با ملخ های صحرایی در سراوان مشغول به فعالیت است در گفت و گو با شستون بیان کرد: ماه هاست که شهرستان سراوان میزبان مهمان های ناخوانده ای است که امنیت غذایی این منطقه را به خطر انداخته اند.

تداوم تلاش شبانه روزی در راستای مبارزه با ملخ صحرایی
اکیپ های مبارزه با ملخ های زرد صحرایی به صورت شبانه روزی در تلاش هستند تا مزارع و اراضی کشاورزی این منطقه را از گزند این آفت در امان بدارند. 

وی افزود: ملخ های زرد صحرایی به مزارع کشاورزی و باغات سطح شهرستان سراوان هجوم آورده که اگر با آنها مقابله نشود، خسارات سنگینی را بر جای خواهند گذاشت.

این مدافع امنیت غذایی ادامه داد: با آنکه در حال حاضر در ماه مبارک رمضان قرار گرفته ایم و هوا نیز گرم است، اما باز هم به صورت شبانه روزی در حال سمپاشی و مقابله با ملخ زرد صحرایی هستند.

دهواری با اشاره به اینکه وظیفه مندیم مسئولیتی که بر عهده گرفته ایم را به نحو احسن انجام دهیم، خاطر نشان کرد‌: گرچه با گرمی هوا و زبان روزه کار سمپاشی کمی سخت تر شده اما این آفت از ویروس کرونا نیز بدتر و خطرناک تر است و باید مقابله با ملخ زرد صحرایی به نحو احسن و با تمام وجود و امکانات انجام شود.


کاهش حقوق به جای افزایش در سال 99
وی در ادامه با توجه به سختی شغل سمپاشی مزارع از پایین بودن دستمزد خود ابراز گلایه و اضافه کرد: در اسفند ماه سال گذشته دو میلیون 60 هزار تومان حقوق دریافت کرده اما در فروردین 99 به جای افزایش حقوق شاهد کاهش 30 هزار تومانی حقوق خود بوده است.

مدافع امنیت غذایی در سراوان تصریح کرد: قبل از هجوم ملخ های زرد صحرایی به شهرستان،  برای تأمین امرار معاش بعد از ظهر نیز به صورت پاره وقت مشغول به فعالیت بوده است اما با حمله این آفت به اراضی کشاورزی، فقط در حال سمپاشی هستند.

دهواری اذعان کرد: در هر روز بیش از هفت سمپاش که ظرفیت مخزن آنها 10 لیتر است را در راستای مقابله با این آفت بین المللی استفاده می کنند. 


وی نیز در پایان خاطر نشان کرد: خدمت وی در جهاد کشاورزی سراوان پس از اتمام ماه مبارک رمضان پایان می یابد و بازنشسته می شود. 

انتهای پیام
https://www.asrehamoon.ir/vdcbgfb85rhb50p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما