تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۱۱
خان محمد سپاهی گفت: با توجه به گرمای هوا در این روزها شهروندان حتی الامکان زیر تابش مستقیم نور خورشید حضور نداشته باند و بهتر است از ساعت 11 تا 15 بعدازظهر که اوج گرما است از منزل خارج نشوند.
به گزارش عصرهامون؛ خان محمد سپاهی مدرس امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون بیان کرد: در حالتی که سیستم تنظیم کنند بدن به دلیل قرار گرفتن در معرض هوای گرم به مدت طولانی  از کار می افتد می گوییم فرد دچار گرما زدگی شده است که سن، میزان فعالیت فیزیکی، دما و رطوبت بالا و همچنین شرایط زمینه ای و مصرف دارو می توان در این عامل موثر باشند.

 وی افزود: سردرد، سرگیجه، حالت تهوع، استفراغ، تشنج، دمای بدن بالاتر از 40 درجه سانتی گراد، نبض محیطی سریع و اختلال در ضربان قلب، افت فشار خون، توهم و تغییر سطح هوشیاری از علائم گرما زدگی در افراد است.

 مدرس امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان سراوان با اشاره به اینکه برای جلوگیری از گرما زدگی  بهتر است در زیر نور آفتاب  از کلاه نقاب دار و یا چتر استفاده شود، ادامه داد: با توجه به گرمای هوا در این روزها شهروندان حتی الامکان زیر تابش مستقیم نور خورشید حضور نداشته باند و بهتر است از ساعت 11 تا 15 بعدازظهر که اوج گرما است از منزل خارج نشوند.

سپاهی خستگی مفرط، گرفتگی عضلات، بالا رفتن حرارت بدن را از آسیب های ناشی از گرما دانست و خاطر نشان کرد:  از مصرف غذاهای چرب و سنگین پرهیز، فعالیت بدنی شدید محدود، استفاده از عینک آفتابی، پوشیدن لباس رنگ روشن و استفاده از کرم های ضد آفتاب  برای پیشگیری از گرمازدگی موثر است.

وی با توجه به اینکه در فصل گرما نوشیدنی های خنگ بیشتر مصرف شود، تصریح کرد:  برای درمان گرما زدگی و جلوگیری از وارد شدمن آسیب به مغز و ارگان های حیاتی بدن می توان با حمام آب یخ دمای بدن را کاهش داد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchx-nzk23nikd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما