تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۳۹
پس از گذشت چندین ماه از قطعی ارتباط مخابراتی در قسمت هایی از بخش جالق، همچنان این معضل به قوت خود باقی است و اقدام موثری جهت رفع این معضل انجام نگرفته است.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، در پی اعتراض اهالی منطقه کله گان بخش جالق شهرستان سراوان در سیستان و بلوچستان  این پایگاه خبری در 15 اردیبهشت ماه سال جاری گزارشی با عنوان «سرقت سازمان یافته فیبرهای نوری در سراوان/قاچاقچیان سوخت متهم ردیف اول قطعی اینترنت در جالق» منتشر کرد اما پس از گذشت سه ماه از این انتشار این گزارش همچنان این معضل به قوت خود پا برجاست و هیچ اقدام موثری جهت رفع مشکل ارتباطی مردم انجام نشده است.

مهران محمودی بخشدار جالق در گفت و گو با خبرنگار ما، ضمن گلایه از زیرساخت های نامناسب ارتباطی و مخابراتی در این بخش، بیان کرد: یکی از وظایف دولت ارائه خدمات مطلوب به مردم به ویژه ایجاد زیر ساخت های مناسب ارتباطی در دولت الکترونیک و هوشمند است.

وی افزود: بسیاری از خدمات توسط اینترنت انجام می شود مانند فروش و توزیع نفت، سیلندر گاز، خرید از فروشگاه، ثبت نام دانش آموزان و شرکت در آزمون ها و استخدامی ها به صورت آنلاین و از طریق اینترنت انجام می شود.

بخشدار بخش جالق ادامه داد: همه این موارد در صورتی به صورت مطلوب انجام خواهد شد که زیر ساخت های مخابراتی در منطقه فراهم شود اما زمانی که بستر مناسب در این منطقه وجود ندارد چگونه از طریق سیستم ارتباطی به مردم خدمات ارائه کرد.

خرابکاری عامدانه فیبرهای نوری

محمودی با اشاره به اینکه فیبر نوری یکی از خدمات نظام به مردم است که در اکثر نقاط روستایی از این نعمت بهره مند شده اند، اضافه کرد: گفته می شود که فیبرهای نوری این منطقه به سرقت رفته اما این کابل ها مانند سیم های مسی صرفه اقتصادی ندارد و آن چیز که برداشت می شود خرابکاری عامدانه توسط برخی از افراد جهت ضربه زدن به مخابرات است.

وی تصریح کرد: بهترین شیوه برای جلوگیری از قطعی فیبر نوری نصب آن از طریق زمین است که مخابرات می گوید دهیاران، شوراها و مردم چاله هایی حفر کنند تا آنها فیبر نوری را نصب کند!

این مقام مسئول با بیان اینکه دولت موظف به ارائه خدمات مطلوب به مردم است و نه اینکه مردم به دولت خدمت کنند، اذعان کرد: مخابرات یک شرکت خصوصی است و بابت هرگونه خدمات به مردم هزینه دریافت می کند و موظف است بابت هر ریالی که از مردم دریافت می کنند به آنها خدمات مطلوب ارائه کند.

محمودی با توجه به ارسال مشکلات ارتباطی و مخابراتی این بخش به استانداری، فرمانداری و مدیر کل زیر ساخت های مخابراتی استان، بیان کرد: تاکنون جهت رفع این معضل هیچ اقدام موثری صورت نگرفته اما درنهایت تصمیم بر آن شد که از طریق سیستم رادیویی این مشکل مرتفع شود.

وی یادآور شد: سیستم رادیویی نصب شده در این منطقه قدیمی است که تا کنون سه بار سوکت های آن برای تعمیر به استان ارسال شده اما این دستگاه هیچ دردی از دردهای مردم منطقه را دوا نمی کند و پهنای باند مورد نیاز مردم به اینترنت از طریق سیستم رادیویی جوابگو نیست.

گلایه اهالی جالق از مخابرات

این مقام مسئول تصریح کرد: مردم این منطقه به شدت از خدمات نامطلوب مخابرات ناراضی و گلایمند هستند، زیر ساخت های مخابراتی در بخش جالق بسیار نابسامان است..

محمودی با اشاره به اینکه یکی از نیاز های امروز که مانند نان شب واجب شده، ارتباطات است، خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و راه اندازی سیستم شاد برای دانش آموزان، دانش آموزان این منطقه ناشاد هستند.

وی ادامه داد: زمانی که زیر ساخت های مخابراتی و ارتباطی در این منطقه وجود ندارد دانش آموزان و دانشجویان  بخش جالق چه کاری انجام دهند؟

بخشدار جالق گفت: به علت نبود زیر ساخت مناسب و نبود یک خط تلفن ثابت مردم مک سوخته از داشتن پزشک ثابت محروم هستند.

محمودی با اشاره به جمعیت 42 هزار نفری این بخش، خاطر نشان کرد: در حال حاضر در خود شهر جالق نیز مشکل عدم آنتن دهی اپراتور های همراه وجود دارد و تقریبا می توان گفت در این بخش جمعیتی بالغ بر 24 هزار نفر از نعمت آنتن تلفن همراه و اینترنت محروم هستند.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcd9j0foyt0xk6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما