تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۸
محمد کشاورز، معاون برنامه ریزی فرمانداری سراوان گفت: باتوجه به اینکه جریمه ها برای شرکت های گاز مایع و جایگاه های سوخت بازدارنده نیست انتظار می رود تعزیرات حکومتی برخوردهای بازدانده ای داشته باشد.
به گزارش عصرهامون؛ محمد کشاورز معاون برنامه ریزی فرمانداری سراوان در گفت و گو با شستون بیان کرد: قرارداد هفت کشنده با یکی از شرکت های توزیع گاز مایه در شهرستان سراوان به پایان رسیده و همین موضوع منجر به اختلال در خدمات رسانی به شهروندان شده است.

 وی با بیان اینکه کشنده ها از زمان قرار داد به مدت هفت سال در اختیار شرکت قرار می گیرند، ادامه داد: با توجه به اینکه هزینه حمل و نقل در گاز مایع به صورت دولتی برای کشنده ها به صرفه نیست، از انعقاد مجدد قرار داد خودداری کرده که همین امر مشکلاتی را به همراه داشته است.

معاون برنامه ریزی فرمانداری سراوان اضافه کرد: پرونده یکی از شرکت های توزیع گاز مایه جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

 کشاورز خاطر نشان کرد: از مجموع پنج شرکت توزیع گاز مایع در شهرستان سراوان، برای 2 شرکت به دلیل  عرضه خارج از شبکه و گران فروشی تشکیل پرونده جهت ارجاع به تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه در استان با مشکل تامین گاز مواجه هستیم، تصریح کرد: مدیریت در سراوان به گونه ای بوده که همیشه گاز وجود داشته است، کسی نمی تواند مدعی شود که نتوانسته سیلندر تهیه کند، مگر اینکه خارج از وقت توزیع به شرکت مراجعه کرده باشد.

سود قاچاق بیش از جریمه تعزیرات

این مقام مسئول با توجه به اینکه جریمه های تعزیرات حکومتی کارساز نیست، گفت: قانون تعزیرات قدیمی است، منفعت و سودی که در قاچاق و کالاهای معیشتی از جمله سلیندر گاز وجود دارد بیش از جریمه هایی است که اعمال می شود که انتقاد به این موضوع وارد است و باتوجه به اینکه جریمه ها برای شرکت های گاز مایع و جایگاه های سوخت بازدارنده نیست، انتظار می رود تعزیرات حکومتی برخوردهای بازدانده ای داشته باشد.

کشاورز با بیان مصوبات جلوگیری از قاچاق سوخت در شورای تامین شهرستان، ادامه داد: به صورت مکتوب به مرزبانی، سپاه و قرارگاه عملیاتی شهید سجاد اعلام شده تا باتوجه به نارضایتی های ایجاد شده، با قاچاق سیلندر گاز مایع برخورد داشته باشند که تا این لحظه همکاری مناسبی داشته اند.

معضلی غیر استانداردسازی سوخت خودروها 

وی با بیان اینکه دو معضل در سراوان وجود دارد، تصریح کرد: قاچاق کپسول با توجه به افزایش قیمت در آن سوی مرزها و موضوع دوم  غیر استاندار کردن سوخت خودرها به صورت ال پی جی که بدون مجوز راهنمایی و رانندگی و به صورت خود سرانه تغییر سوخت داده اند، در سراوان به معضل تبدیل شده است.

به گفته این مقام مسئول علت اصلی قیمت بالای سیلندرگاز در بازار آزاد افزایش تعداد خودروهایی است که مخزن خودرو را گاز سوز کرده اند، و ادامه داد: سهمیه بندی گاز مایع از دو ماه قبل کلید خورده است که 80 درصد توزیع بر اساس کارت خانوار در شهرستان انجام می شود.

کشاورز با اشاره به اینکه سهمیه بندی تعداد سیلندرهای گاز در فصل گرما و سرما متفاوت است، خاطر نشان کرد: نحوه سهمیه بندی بر اساس آمار و اطلاعاتی بوده که در خصوص نفت ارائه شده است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdceno8zejh8wpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما