تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۰۸
رحیم بخش درازهی گفت: برخی از نقاط شهرستان و روستاها فاقد اینترنت و زیرساخت های مخابراتی هستند و در واقع می توان گفت مجازی برگزار کردن کلاس های درس هیچ گونه تاثیری ندارد.
به گزارش عصرهامون؛ رحیم بخش درازهی مدیر آموزش و پرورش سیب و سوران در گفت و گو با شستون با اشاره به اینکه در خصوص حضوری و یا غیر حضوری بودن کلاس های درس تابع تصمیمات ستاد مقابله با ویروس کرونا و اداره کل آموزش و پرورش استان هستند، بیان کرد: در شهر و روستاهای پرجمعیت کلاس های درس به صورت غیر حضوری و در بستر فضای مجازی برگزار می شود.

وی افزود: زمانی که کلاس ها به صورت  غیر حضوری برگزار می شود معلمین با حضور در مدارس از ظرفیت موجود برای برگزاری کلاس در در سامانه شاد و بستر فضای مجازی استفاده کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیب و سوران با توجه به اینکه برخی از معلمان این منطقه از خارج از استان هستند، اضافه کرد: باتوجه به غیرحضوری بودن مدارس اگر معلمان به استان های خود مراجعه و پس از گذشت دو هفته به شهرستان بازگردند با یک موج کرونای دیگر مواجه خواهیم شد.

 درازهی با اشاره به تدابیر اتخاذ شده در  خصوص حضور معلمان در شهرستان برای جلوگیری از افزایش شمار مبتلایان به کووید19، خاطر نشان کرد: در روستاهای کوچک و کم جمعیت و با وجود دانش آموزان اندک و با توجه به اظهارات والدین در خصوص عدم دسترسی به تلفن هوشمند، پیشنهاد برگزاری کلاس های درس توسط اولیاء دانش آموزان داده شده است.

وی اذعان کرد: برخی از نقاط شهرستان و روستاها فاقد اینترنت و زیرساخت های مخابراتی هستند که هیچ راهی جزء حضوری برگزار کردن کلاس های درس وجود ندارد از سوی دیگر بسیاری از والدین به دلیل فقرمالی دارای تلفن هوشمند نیستند و برخی از دانش آموزان از فضای مجازی تاثیر نمی پذیرند در واقع می توان گفت مجازی برگزار کردن کلاس های درس هیچ گونه تاثیری ندارد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیب و سوران در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: بسیاری از والدین اذعان داشته اند که برگزاری کلاس های درس به صورت مجازی تأثیر آنچنانی ندارد لذا مجبور به برگزاری کلاس های درس با حضور اندک دانش آموزان و رعایت موازین بهداشتی به صورت حضوری هستند اما همچنان باید تابع تصمیمات ستاد مقابله با کرونا باشند .

درازهی بزرگ ترین معضل در این منطقه را نداشتن تلفن هوشمند عنوان و تصریح کرد:  از ظرفیت خیرین نیز برای تهیه تبلت و تلفن هوشمند بهره بره اند اما در شهرستان سیب و سوران 29 هزار دانش آموز وجود دارد که تهیه تبلت و یا تلفن هوشمند برای آنها کار بسیار سختی است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccmiqss2bq1s8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما