تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۱
پس از تکذیب حادثه آتش سوزی در بیمارستان رازی خانواده افراد فوت شده در بخش کرونا خواستار ورود دستگاه قضا جهت روشن شدن موضوع شدند.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، پس از تکذیب فوت بیمار کرونایی در حادثه آتش سوزی بیمارستان رازی شهرستان سراوان، این خبر با واکنش هایی از سوی مردم این شهرستان و خانواده افراد فوت شده مواجه شد.

لزوم برخورد قاطع با عوامل آتش سوزی بیمارستان رازی

از سویی دیگر حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه سراوان نیز در خطبه های نماز جمعه این شهرستان نسبت به حادثه بیمارستان رازی واکنش نشان داد و خواستار برخورد جدی با عامل یا عاملان این حادثه شده است.

وی گفته است: به جهت سهل انگاری و سستی و بی مدیریتی برخی ها در بیمارستان رازی آتش سوزی ایجاد می شود و برای بیمارانی که امید درمان داشتن مشکل به وجود می آید تا جایی که گفته می شود یک یا دو نفر جان خود را از دست داده اند.

امام جمعه سراوان افزوده است: گرچه عمدی در کار نبوده و سهل انگاری رخ داده، اما باید برخورد انجام شود تا بار دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

لزوم ورود دستگاه قضا به آتش سوزی بیمارستان رازی سراوان

در همین راستا یکی از اعضای خانواده فردی که به گفته رئیس بیمارستان رازی به دلیل کرونا جان خود را از دست داده، به خبرنگار ما، گفت: داخل اتاق بیمار نشسته بودم، درب اتاق باز بود دیدم که پرستار دوان دوان کپسول آتشنشانی به دست به طرف اتاق که سوخته بود رفت از جا بلند شدم وبه طرف درب رفتم  دیدم پرستار ضامن کپسول را کشید گفتم چه شد، گفت آتش سوزی شده است.

وی ادامه داد: درب اتاقی را که درحال سوختن بود باز کرد دیدم که آتش و دود کف اتاق را فرا گرفته یک کپسول خالی شد یکی دیگر آوردند و آن هم خالی شد یکی از کارکنان آن بخش دنبال کپسول از بخش دیگر بود.

وی ادامه داد: در قسمت پرستاری ایستاده بودم برق قطع شد در همین حال که آتش روشن بود یکی از پرستارها با تلفن پرستاری تماس گرفت و متوجه شدم که در خواست کمک و مهار آتش را دارد، ما که احساس خطر و ترس کردیم در قسمت درب ورودی بخش کرونا ایستاده بودیم و می دیدم که همه  جا از دود و غبار تاریک شده با استفاده از نور تلفن همراه وارد بخش کرونا شدم و دیدم که آتشی که قبلا از کف بلند شده بود، دیده نمی شود اما همه جا تاریک بود.

این شاهد عینی ماجرای آتش سوزی بیمارستان رازی گفت: به یکی از  پرستارها گفتم بیماران را جابه جا نمی کنید که گفت به بخش دیگر منتقل می کنیم، با همراهی پرستار وارد اتاق بیماران شدیم و با همراهی و کمک بالاسری بیماران، بیمارها را جابه جا کردیم، دود از شکاف درب وارد اتاق شده بود، همراهان بیمار ها گفتند با شنیدن سر و صداها بیمار حسینی گفته صدای ذوب شدن چسب شنیده شد و  بیمار گراناز گفته حتما آتش سوزی رخ داده، به همراهانش گفته حاجی را صدا کنید محل حریق نرود.

وی افزود: بیماران بر روی تخت ها نشسته بودند و رو به درب با حالت تعجب و اضطراب نگاه می کنند، پرستاران دو تخت از بیرون آوردند و اکسیژن بیماران را باز کردند و آنها را به بخش داخلی انتقال دادند هر دو بیمار در حین انتقال به بخش داخلی تشنج کردند، بلوچزهی به هوش آمد ولی اکسیژن او به ۳۰ رسید و هوشیاری اش پایین بود.

این شاهد عینی گفت: بیمار دیگر که حسینی نام داشت  از همان ِلحظه اولیه که بی هوش شد تا زمانی که ما در بیمارستان بودیم یعنی یک بامداد به هوش نیامد و بلوچزهی حدود ساعت یک شب فوت کرد، البته لازم به ذکر است که به نظر بنده باید خدا را هزاران بار شکر کرد که پرستاران جوان بودند و گرنه با  این آتش جان کل مریض های بیمارستان و حتی کادر درمان در خطر سوختن بود و آتش تمام  بیمارستان را فرا می گرفت.

وی اضافه کرد: خواسته ما از مسئولین امر این است که حداقل پیگیر اینگونه حوادث و مسائل باشند، کار را به افراد سهل انگار و بی مسئولیت نسپارند، به نظرم اگر یک نفر بی سواد هم باشد روی چسب علامت آتش متصور است  باید بداند چسب آتش زاست نه اینکه چسب را مثل ایزوگام با آتش داغ کند و بچسباند آن هم در بیمارستان و بخش کرونا.

این عضو خانواده بیمار فوت شده در بخش کرونای بیمارستان رازی سراوان گفت: خواسته ما از دستگاه قضا و مسئولان  این است که با کسانی که باعث به وجود آمدن این مشکل شدند برخورد جدی و قاطع صورت گیرد تا جان دیگر بیمار ها به خطر نیفتد و به بازی گرفته نشود.

این درحالی است که پیش از این ابولحسن صفدری رئیس بیمارستان رازی سراوان گفته بود که یک اشکال فنی در فرآیند انجام کف پوش رخ داده که مقداری ایجاد دود شد اما برخی گمان کردند که آتش سوزی رخ داده که دچار اضطراب شده بودند.

همچنین وی فوت بیمار به علت حادثه رخ داده در بیمارستان رازی را تکذیب کرده و گفته بود که ۸۰ درصد ریه بیمار قبل از مراجعه به بیمارستان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست رفته بود و فرد به دلیل کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و دود ایجاد شده برای بیمار مشکلی را به وجود نیاورده بود.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdch-knzk23nxid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها