تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۸
با وجود تخریب ورودی شهر جالق بر اثر سیلاب، هیچ مسئولی برای ترمیم آن اقدام نکرده و هر مدیری دیگری را مسئول این کار می داند.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ ورودی هر شهر به عنوان معرفی کننده هر منطقه به شمار می رود که از اهمیت بسیار بالایی باید برخوردار باشد اما در برخی از شهرها به ویژه در سیستان و بلوچستان شاهد وضعیت های اسفناک ورودی شهرها هستیم.
 
شهر جالق سراوان نیز از این قاعده مستثنی نبوده تاجاییکه ورودی نامناسب این شهر گلایه شهروندان را به دنبال داشته است.
 
شهروندان جالق مدتهاست كه نسبت به ورودي نامناسب این شهر گلايه دارند و با وجود درخواست های مكرر براي اصلاح آن، هنوز اقدامی از سوی متولیان امر صورت نگرفته است.
 
اگر‌چه جالق یکی از مناطق گردشگری شرقی ترین نقطه ایران به شمار می رود که سالیانه پذیرای گردشگران داخلی و خارجی زیادی است اما مردم این شهر از وضعیت نامناسب ورودی رنج می برند.
 
 ورودی شهر درخور شهروندان جالقی نیست

شهروندان جالقی با اشاره به اینکه وضعیت ورودی شهر تاریخی جالق نامناسب و درخور مردم این منطقه نیست گفتند از مسئولین مربوطه انتظار می رود هر چه سریعتر نسبت به ترمیم ورودی شهر اقدام کنند این منطقه دارای اماکن تاریخی و گردشگری بی شماری است و در تمامی فصول سال پذیرای گردشگران زیادی هستیم اما ورودی شهر سیمای نامناسبی از جالق را به نمایش گذاشته است، بر اثر سیلاب ورودی جالق تخریب شده اما تا کنون هیچ اقدامی جهت ترمیم آسفالت آن از سوی متولیان امر صورت نگرفته و این موضوع باتوجه به اینکه جالق به عنوان یک منطقه گردشگری در استان محسوب می شود، بسیار ناپسند است.
 
 اداره راه یا شهرداری؛ مسئولیت با کسیت؟

در همین راستا مهران محمودی بخشدار جالق به خبرنگار ما گفت: ورودی شهر جالق در مسیر سیل قرار دارد و هنگام سیلاب به آسفالت آسیب وارد می شود، از زمانی که سیلاب ورودی شهرجالق را تخریب کرده تاکنون ترمیم نشده که شهرداری به دنبال احداث پل یا آبنما است.

وی افزود: شهرداری ترمیم را وظیفه اداره راه می داند اما در واقع این وظیفه شهرداری است که اذعان داشته اند استان بودجه برای ترمیم ندارد.
 
علاج واقعه پس از وقوع!

این مقام مسئول گفت: مشکل دیگر که در این منطقه وجود دارد این است که دولت حدود 10 سال قبل هزینه سنگین برای سیل بندهایی که دارای رودخانه فصلی خطرناک در منطقه ناهوک، جالق و کله گان وجود دارد، کرده است که با وجود تمامی سیلاب هایی که در منطقه رخ داده، این سیل بنده از زیر در حال خالی شدن هستند و کسی به فکر حل این مشکل نیست.
 
محمودی اذعان کرد: این موضوع به صورت مکتوب چندین مرحله به ستاد مدیریت بحران استان ارسال شده، پاسخی که دریافت کردیم این است که سیل بندهای کله گان، ناهوک و جالق توسط دهیاران و شهرداری ها ترمیم شود اما دهیاران این منطقه بودجه آنچنانی برای ترمیم سیل بند ندارند و این وظیفه امور آب یا ستاد مدیریت بحران است.
 
وی خاطر نشان کرد: زمانی که بحران به وجود آید آن زمان مسئولین به فکر چاره خواهد شد در حال حاضر این موضوع را بارها متذکر شده ایم اما کسی توجه ای ندارد.

بخشدار جالق بیان کرد: امور آب مسئول مستقیم سیل بنده ها است که در پاسخ به نامه گفته اند باتوجه به اینکه بودجه و اعتبارات لازم را در اختیار نداریم دهیاری ها اقدام به ترمیم سیل بندها کنند که از اختیار دهیاری های این منطقه خارج است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbfab8grhbffp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما