تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۹
محمد نور ارباب رئیس اتحادیه نانوایان سراوان گفت: سهمیه آرد سراوان بر اساس آمار جمعیتی سال 95 تامین می شود که با توجه به افزایش زاد و ولد در شهرستان برای تامین نان مورد نیاز شهروندان با مشکل مواجه شده ایم.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ در روزهای اخیر ازدحام جمعیت مقابل نانوایی های سراوان شهروندان را کلافه کرد و در زمان بحران کووید 19 و شیوع کرونایی انگلیسی نگرانی هایی را میان اهالی این منطقه به وجود آورده است.

شماری از شهروندان سراوان ضمن تماس های مکرر و ابراز گلایه از وضعیت موجود خواستار رفع هر چه سریعتر این موضوع از متولیان امر شدند.

نان؛ وعده اصلی غذایی خانوارهای سراوانی

دهواری یکی از شهروندان سراوانی با اشاره به اینکه این روزها تهیه نان برای شهروندان به یک رویا تبدیل شده است، گفت: چند روزی است که وضعیت نانوایی ها در سراوان رضایت بخش نیست و این موضوع باعث شد تا ازدحام جمعیت مقابل خبازی ها نسبت به گذشته بیشتر شود.

وی افزود: اگر در گذشته نیم ساعت در صف برای تهیه نان بوده ایم، حال بیش از دو ساعت باید در صف منتظر بمانیم آن هم شاید نتوانیم نان تهیه کنیم.

این شهروند سراوانی ادامه داد: گویا توزیع نان توسط ارگان های نظارتی و بازرسی در این شهر مدیریت و نظارت نمی شود چرا که بعضا مشاهده می شود نانوایی داران تعداد زیاد قرص نان را به افراد خاصی می دهند و افرادی که در صف هستند با دست خالی به خانه باز می گردند.

دهوار گفت: در شهری مانند سراوان نان به عنوان غذای اصلی محسوب می شود چرا که در تمامی وعده های غذایی، نان جزء اقلام ثابت به شمار می رود لذا می طلبد مسئولین مربوطه چاره اساسی برای این معضل که گریبانگیر کل شهروندان شده اندیشیده کنند.

علت اصلی افزایش صف های طولانی مقابل نانوایی های سراوان

در همین راستا محمد نور ارباب رئیس اتحادیه نانوایان سراوان در گفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه سهمیه آرد شهرستان کم نشده است، بیان کرد: موضوع شلوغی و ازدحام جمعیت مقابل خبازی های سراوان چند علت دارد.

وی افزود: در گذشته با توجه به اینکه آرد آزاد تفاوت چندانی با نرخ دولتی نداشت، جهت رفع نیاز شهروندان آرد به صورت آزاد خریداری و پخت نان انجام می شد اما در حال حاضر قیمت هر کیسه آرد به صورت آزاد 250 هزار تومان است.

این مقام مسئول ادامه داد: سهمیه آرد سراوان با توجه به آمار جمعیتی سال 95 در حال تامین است این در حالی است که از آن سال به بعد جمعیت شهرستان بیشتر شده است.

ارباب گفت: با توجه به رشد جمعیت و مهاجرینی که در این شهر زندگی می کنند در هرماه 45 تن آرد به سهمیه شهرستان اضافه شده اما باز هم با این میزان نمی توان نیاز شهروندان را مرتفع کند.

وی اذعان کرد: از سوی دیگر با توجه به نرخ تورم و گران شدن کالاهایی همچون برنج، مصرف نان بین شهروندان افزایش یافته چرا که خرید چنین کالاهایی از توان خانوارهای سراوانی خارج شده است.

 رئیس اتحادیه نانوا داران سراوان خاطر نشان کرد: سازمان امور عشایری و تعاون روستایی نیز سهمیه آرد برای عشایر دارند که معتقد هستم این آرد که تحویل عشایر داده می شود تبدیل به نان نمی شود، عشایر نیز به سمت نانوایی ها رجوع آورده اند که باید بازرسی هایی در این زمینه انجام شود.

ارباب بیان کرد: نمی توان منکر شوم که برخی ها آرد یا نان را به افراد مشخصی می دهند اما در این باره نیز بازرسی های کارگروه نه به صورت روزانه بلکه به صورت مستمر در حال انجام است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgwn9qxak9wn4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما