تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۸
اخیرا وزیر ارتباطات جهت رفع معضل قطعی اینترنت به سیستان و بلوچستان سفر کرده بود اما با گذشت چندین ماه همچنان این معضل در بسیاری از نقاط استان همچنان به قوت خود پابرجاست.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، مردم بخش مرزی آشار از توابع شهرستان مهرستان در سیستان و بلوچستان  مدتهاست که از قطعی تلفن و اینترنت گلایه مند هستند که این قطعی ها در اجرای روند کارهای روزمره برایشان مشکلاتی را به وجود آورده است.

در عصر ارتباطات و تکنولوژی که بسیاری از خدمات اجتماعی، فرهنگی،  اقتصادی و آموزشی در بستر فضای مجازی انجام می شود مردم بخش مرزی آشار مهرستان به دلیل نبود زیرساخت و قطعی تلفن و اینترنت با مشکل مواجه شده اند.

اگر چه در این برهه از زمان استفاده از اینترنت برای حیات و بقای مردم به امری ضروری تبدیل شده است؛ اما هر از چندگاهی شاهد قطعی اینترنت در بسیاری از نقاط سیستان و بلوچستان به ویژه در منطقه بلوچستان هستیم.

سفر اخیر محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات نیز به این استان جهت رفع معضل اینترنت در سیستان و بلوچستان نیز موثر واقع نشد و این مشکل همچنان به قوت خود پابرجاست.

اما قطعی اینترنت در این هفته بیش از پیش خود را نمایان کرده و به گفته اهالی این بخش باتوجه به اینکه ثبت نام شوراهای اسلامی شهر و روستا از 20 اسفند ماه آغاز شده نمایان شده است چرا که داوطلبین نام نویسی برای شرکت در انتخابات پیش رو باید به مهرستان مراجعه کنند.

اهالی بخش آشار معتقد هستند که عدم پایداری شبکه اینترنتی در این منطقه لطمات و صدمات جبران ناپذیری در حوزه آموزش آن هم در زمان بحران کووید 19 و کوچ آموزش در بستر فضای مجازی برجای خواهد گذاشت.

قطعی 20 روزه اینترنت در کمتر از یک ماه!

یکی از اهالی این منطقه با ارسال پیام های متعدد به این پایگاه خبری ضمن ابراز گلایه از قطعی مکرر اینترنت در این بخش، گفت: در کمتر از یک ماه در بخش آشار بیش از 20 روز قطعی اینترنت را شاهد بوده ایم که این امر در زندگی روزمره اهالی مشکل به وجود آورده است.

وی افزود: بیشتر خرید و فروش از طریق کارت خوان ها و دستگاه های پوز انجام می شود اما با قطعی اینترنت در این بخش مردم از خرید و تهیه نان و دیگر کالاها نیز  عاجر هستند.

حسینی گفت: داشتن اینترنت و فراهم سازی زیرساخت های مناسبت برای ایجاد شبکه پایدار از جمله مطالبه به حق مردم این خطه از کشور است اما با گذشت چندین ماه از این معظل همچنان پاسخ مناسبی از متولیان امر دریافت نکرده ایم.

مطالبه اهالی بخش آشار از اصحاب رسانه

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیشتر کسب و کارها وابسته به اینترنت است اما با بی تفاوتی مسئولین کاسبی بازاریان کساد شده لذا از اصحاب رسانه و خبرنگاران انتظار می رود با انعکاس مشکلات این منطقه و پیگیری مطالبه به حق مردم این خطه از کشور درصدد رفع این معضل با پیگیری های رسانه ای باشند.


خبرنگار شستون برای پیگیری این معضل با حسین آبادی رئیس اداره مخابرات شهرستان تماس گرفت که وی پاسخگوی تلفن خود نبود.

لازم به ذکر است که کانال تلگرامی این پایگاه خبری در بیستم اسفندماه معضل مردم بخش آشار را با عنوان صدای مردم انتشار داد که تا کنون هیچ از مسئولین و متولیان مربوطه نسبت به این مشکل واکنش نشان نداده اند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcc4pqsx2bq148.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما