تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۷
مولوی احمد سپاهی گفت: با اجرایی شدن‌طرح رزاق در این منطقه آرامش در جامعه حکم فرما شده، سرقت و بزهکاری کاهش یافته و شاهد کاهش آمار تصادفات جاده ای هستیم.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، مرز ظرفیت مناسب برای مرزنشینان است که می توان با واردات و صادرات کالا برای ساکنین نوار مرزی ایجاد اشتغال کرده و در اقتصاد مردم منطقه نقش موثر داشته باشد.
 
با ایجاد گذرهای مرزی رسمی و بازارچه های مرزی در مناطق محروم در رونق معیشت مرزنشینان تحول ایجاد کرد که در این حوزه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با نگاه ویژه به اقتصاد نقاط مرزنشین در تلاش است تا خدمات ارزنده ایفا کند.
 
طرح رزاق یکی از دستاوردهای مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در نوار مرزی سراوان است که در این طرح سوخت به صورت قانونی از گذرهای رسمی مرز ی در حال فروش است که در اقتصاد مردم این منطقه تحول آفرین بوده است.
 
با رونق معیشت مردم مرزنشین سراوان در شرقی ترین نقطه ایران اما این روزها شاهد هجوم حجم انبوهی از موتورسیکلت های سوخت کش از دیگر نقاط استان به ویژه شهرهای همجوار در این منطقه از کشور هستیم که نگرانی هایی را برای ساکنین نوار مرزی در نقطه کله گان و فهره شهرستان گلشن به وجود آورده است.
 
هجوم موتورسیکلت های سوخت کش علاوه بر اینکه موجب ترس و نگرانی کودکان و زنان روستایی این منطقه شده، باعث شده که تردد حجم بالای موتورسیکلت ها موجب تخریب مزارع روستاییان شود و ضرر هایی را شامل حال آنها کند.
 
حال ساکنین نوار مرزی در منطقه گلشن خواستار ساماندهی موتورسیکلت های سوخت کش غیر بومی به این منطقه از دستگاه های متولی شده اند.
 
تردد حجم بالای موتورسیکلت سوخت کش در گلشن
در همین راستا مولوی احمد سپاهی بزرگ طایفه سپاهی در شهرستان گلشن به خبرنگار ما گفت: اکثر بومیان این منطقه خواستار ساماندهی موتورسیکلت های سوخت کش غیر بومی در منطقه مرزی کله گان هستند به دلیل فقر موجود و بیکاری در منطقه روزانه بالغ بر پنج یا ۶ هزار موتورسیکلت روانه این قسمت می شود.
 
وی با اشاره به همکاری سپاه و نیروی انتظامی در ایجاد اشتغال و رونق معیشت مردم مرزنشین در این منطقه گفت: در طرح رزاق فقط خودرو ها اجازه تردد دارند اما امروز بسیاری از جوانان منطقه فاقد شغل هستند و برای سامان بخشیدن به آینده خود با تهیه موتورسیکلت مبادرت به فروش سوخت به صورت غیرقانونی در این منطقه کرده اند به طوریکه شاهد گسیل شدند شمار بالایی از این افراد از اقصی نقاط استان بودیم.
 
بزرگ طایفه سپاهی در شهرستان‌گلشن با اشاره به اینکه در منطقه نزدیک به پنج و ۶ هزار موتورسیکلت تردد داشت که خدمات رسانی به این افراد از توان منطقه خارج بود، تصریح کرد: با افزایش شمار موتورسیکلت ها از دیگر نقاط استان مصرف آب و برق و نان بالا رفت و خدمات رسانی به این تعداد امکان پذیر نبود، از سوی دیگر برخی ها طمع کردند و سوخت را به کله گانی ها و جالقی ها به فروش نمی رساندند، این ها عواملی شد که مردم خواستار ساماندهی و صدور کارت رزاق برای این افراد شدند.
 
مولوی سپاهی گفت: در این بحبوبه مسائلی بین مردم منطقه و موتورسیکلت ها به وجود آمد که برای مرزنشسنان منطقه، کشاورزان و بانوان مشکلاتی به وجود آمد اما بزرگنمایی شد، خواسته مردم با توجه به آمار بالای بیکاری و فقر موجود در منطقه ساماندهی موتوری ها در قالب طرح رزاق است.
 
وی خاطر نشان کرد: با اجرایی شدن‌طرح رزاق در این منطقه آرامش در جامعه حکم فرما شده، سرقت و بزهکاری کاهش یافته و شاهد کاهش آمار تصادفات جاده ای هستیم ، تجارت مردم منطقه افزایش یافته به گونه ای که در معیشت و اقتصاد منطقه مرزنشین تحول ایجاد شده است که امید می رود این طرح تداوم داشته باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfvvdy1w6dmma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما