تاریخ انتشار :پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۲۶
حجت الاسلام غلامرضا نجفی گفت: سال گذشته ۹۹۰ نفر در جاده های سیستان و بلوچستان جان خود را از دست دادند.
حجت الاسلام غلامرضا نجفی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در سال ۱۳۹۹ بیش از ۹۹۰ نفر از هم استانی ها به واسطه تصادفات رانندگی فوت کردند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۹۴ متوفی در معابر شهری، ۷۶۴ متوفی در محورهای مواصلاتی جاده ای و 119 متوفی در جاده‌های روستایی و خاکی جان خود را از دست دادند.

این مقام مسئول اظهار کرد: همچنین در این مدت بیش از پنج هزار و ۱۴۰ نفر در جاده‌ های استان به دلیل تصادف رانندگی، دچار جراحت شدند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان بر عملکرد مطلوب اصلاح نقاط پرتصادف شهری اشاره کرد و افزود: در سال ۱۳۹۸ تنها 40 نقطه پرتصادف در شهرهای سیستان و بلوچستان اصلاح شد.

نجفی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از صد نقطه پر تصادف به همت دستگاه‌های متولی اصلاح شد که تاثیر بسزایی در کاهش تصادفات شهری و جاده داشت، به طوری که بیش از ۱۵ درصد تصادفات شهری و ۱۰ درصد متوفیان تصادفات در معابر شهری طی این مدت کاهش یافت.

وی با اشاره به ساختارهای کیفی جاده های سیستان و بلوچستان اظهار کرد: هر چند در سال های اخیر فعالیت های مناسبی با رویکرد جبران کم برخورداری استان در حوزه زیرساخت های تردد شهری و جاده ای برداشته شده است، اما همچنان در مقایسه تطبیقی با استان های مجاور، اصلاح هندسی جاده‌ های استان نیازمند عزمی جهادی و همتی مضاعف است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان با اشاره به کمبود زیرساخت‌های مدیریت ترافیکی در شهرهای استان عنوان کرد: تعداد دوربین های پایش تصویری و سامانه های هوشمند ترافیکی در شهرهای استان در مقایسه با دیگر استان های کشور بسیار کمتر است و این امر در مدیریت و کنترل سرعت قانونی و پیشگیری از تخلفات رانندگی اثر نامطلوبی دارد.

نجفی ابراز امیدواری کرد؛ با مشارکت موثر دستگاه‌های حاکمیتی، تعامل معتمدان محلی و برگزاری کارگاه های کاربردی در سال جاری دستاوردهای مطلوبی در حوزه پیشگیری از سوانح و تصادفات ترافیکی در محورهای مواصلاتی جاده ای و شهری سیستان و بلوچستان به دست آید.

این مقام قضایی بر ضرورت همگرایی سه محور آموزشی و برنامه سازی فرهنگ ترافیکی، ایمن سازی محورهای مواصلاتی جاده ای و معابر شهری و ارتقای شاخص های ایمنی خودروها به عنوان پیش شرط های اساسی کاهش تصادفات فوتی و جرحی استان تاکید کرد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcc0mqsx2bq1x8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها