تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۲۷
ضعف زیر ساخت های مخابراتی، عدم آنتن دهی تلفن همراه و کندی سرعت اینترنت در برخی از روستاهای سیستان و بلوچستان برای دانش آموزان و دانشجویان مشکلاتی به وجود آورده است.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ دی ماه سال گذشته بود که محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری کشور جهت حل مشکل اینترنت به سیستان و بلوچستان سفر کرد و در این سفر ضمن بررسی نقاطی که دارای معضل از نظر زیر ساخت و اینترنت بودند قول رفع این مشکل را تا اردیبهشت ۱۴۰۰ داد.
 
اما حال که اردیبهشت در روزهای پایانی قرار گرفته باز هم ناامید را در چهره مردم این استان به ویژه در چهره مردم مرزنشین سراوان مشاهده می کنیم تا بار دیگر شاهد عدم تحقق وعده دولتی ها در روزهای پایانی دولت تدبیر و امید باشیم.
 
با غیر حضوری شدن آموزش و برگزاری کلاس درس مدارس و دانشگاه ها در فضای مجازی نبود اینترنت و عدم آنتن دهی در این منطقه بیش از پیش صدای اعتراض اهالی این خطه از کشور  به ویژه مردم مرزنشین سراوان را به دنبال داشته است.
 
 
برخی از دانش آموزان و دانشجویان به دلیل نبود اینترنت یا کندی سرعت به ارتفاعات اطراف روستاها مراجعه می کنند تا از درس و دانشگاه عقب نمانند اما این مسئله به همینجا ختم نمی شود چرا که هر از چند گاهی شاهد کندی سرعت و‌ قطع شدن اینترنت هستیم.
 
حنیفه دهواری دهیار روستای دهان دهواران از توابع بخش اسفندک سراوان در گفت و گو با شستون بیان کرد: امروزه اینترنت به جزء جدایی نا پذیر ‌ و انکار ناپذیر در جامعه بشری مبدل شده و کمتر کسی می توان اثر اینترنت در زندگی روزمره را انکار کند چرا که این روزها از خرید نان گرفته تا تحصیل و آموزش همه در بستر فضای مجازی انجام می شود.
 
وی افزود: اما اهالی روستای دهان سراوان در سیستان و بلوچستان مدت هاست که از این نعمت در عصر ارتباطات محروم هستند و برای انجام پاره ای از کارها با مشکل مواجه شده اند.
 
این مقام مسئول گفت: در این روستا تقریبا ۹۰ دانش آموز دختر و پسر در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند و با توجه به شرایط به وجود آمده و کوچ آموزش از حضوری به بستر فضای مجازی، داشتن اینترنت در این برهه از زمان بیش از پیش خودنمایی می کند.
 
دهیار روستای دهان ادامه داد:دانش آموزان این روستا برای تحصیل به دلیل غیر حضوری و اینترنتی بودن کلاس های درس با مشکل مواجه شدند چرا که پوشش اینترنت روستا 2G است.
 
دهواری خاطر نشان کرد: برخی از اهالی روستا وای فای دارند اما همه توانایی خرید adsl را ندارند که بارها نبود اینترنت را با ادارات مربوطه در میان و برای حل این معضل مکاتبات انجام شده ولی تا کنون به نتیجه مطلوبی دست نیافتیم.
 
وی گفت: روستای دهان با سراوان ۷۵ کیلومتر فاصله دارد، اهالی روستا مجبور هستند برای انجام برخی از کارها که احتیاج به اینترنت دارد به شهر مراجعه کنند لذا انتظار می رود این معضل مردم هر چه سریعتر مرتفع شود‌.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdca60n6a49nee1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما