تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۸
با مجموعه اقدامات و پیگیری های انجام شده برای راه اندازی مجدد فرودگاه سراوان و خطوط پرواز در این منطقه شاهد تحول اقتصادی و نزدیک شدن به مراکز ثروت و قدرت خواهیم بود.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون، فرودگاه سراوان  با حضور رییس سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، نماینده ولی فقیه و استاندار وقت در ۱۴ آذر سال ۸۶ با اعتبار اولیه ۱۶ میلیارد ریال افتتاح و  در هفته دولت سال ۱۳۸۱ سالن های ورودی و خروجی این فرودگاه نیز افتتاح شد اما به دلیل برخی از مشکلات از قبیل تکمیل نشدن روکش باند و نبود ظرفیت کافی برای توسعه آن، انجام پرواز و فعال شدن فرودگاه به تاخیر افتاد.

از آنجایی که سراوان سیستان و بلوچستان در شرقی ترین نقطه ایران قرار گرفته که  این شهر بیشترین مرز خاکی مشترک را با پاکستان دارد و از این منظر به عنوان یک منطقه مهم و استراتژیک مرزی به شمار می رود راه اندازی مجدد فرودگاه و خطوط پرواز در این منطقه می تواند توسعه اقتصادی را به همراه داشته باشند و در معیشت مردم این منطقه تحول ایجاد کند.

احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در سفری که چندی قبل به این شهرستان داشت، گفته بود که به دلیل بعد مسافت سراوان با مرکز استان و کشور ضرورت نزدیک شدن سراوان بزرگ به مراکز ثروت و قدرت، افزایش پهنای باند این فرودگاه بسیار ضروری بود.

به گفته وی با مجموعه اقدامات و پیگیری های انجام شده شده، پهنای باند فرودگاه سراوان از ۲هزار و 100متر به ۳هزار و 300 متر و عرض آن از ۳۰ متر به ۴۵ متر گسترش داده شده و با رفع موانع موجود، ظرف یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

سعید تجلیلی فرماندار سراوان در گفت و گو با شستون بیان کرد: اقدامات لازم برای راه اندازی مجدد فرودگاه سراوان رو به اتمام است و در آینده نه چندان دور مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: خط کشی های باند در حال انجام و نصب چراغ های باند رو به اتمام است، نمازخانه ها، سرویس های بهداشتی و گیت های بازرسی فرودگاه نیز مشخص شده است.

این مقام مسئول ادامه داد:  سیستم های سرمایشی و گرمایش نصب شده است و خاصی در این رابطه وجود ندارد.

تجلیلی در خصوص خطوط پرواز این فرودگاه گفت: صحبت هایی در خصوص پروازها انجام شده اما تصمیم گیری نهایی برای اینکه به کدام مناطق پرواز انجام نشود گرفته نشده است.

وی افزود: در خصوص راه اندازی اورژانس هوایی نیز مناطق مختلف در روستاها برای فرود هلی کوپتر توسط دهیاران و بخشداران در حال شناسایی و 2 واحد برای استقرار خلبانان و کادر همراه در حال تعیین است و در این رابطه نیز مشکل خاصی وجود ندارد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdce7v8zojh8xpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما