> فرودگاه سراوان تکمیل اما نیمه تعطیل ساکنین شرقی ترین نقطه همچنان چشم انتظار روبان قرمز هستند | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۰
ساکنین شرقی ترین نقطه ایران در شهر علم و فرهنگ پس از گذشت ۱۲ سال از حذف پروازهای مسافربری فرودگاه سراوان، همچنان چشم انتظار افتتاح مجدد این پروژه و تعریف خطوط پرواز هستند.
به گزارش عصرهامون، به نقل از شستون، فرودگاه سراوان در سال ۸۶ پس از اتمام عملیات اجرایی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت اما در سال ۸۸ پروازهای مسافری این فرودگاه حذف شد و مردم چهار شهرستان سراوان، گلشن، سیب و سوران و مهرستان را از خدمات پروازی محروم کرد.

از آنجایی که سراوان شهر مرزی است و با مرکز استان قریب به ۴۰۰ کیلومتر فاصله دارد، رفت و آمد در جاده و با خودرو برای ساکنین این منطقه مشکل است که گاها شاهد بروز حوادث ناگوار جاده ای و جان باختن تعداد زیادی از هموطنان در این مسیر بوده ایم.

فعال شدن دوباره فرودگاه سراوان باتوجه به نیازهای روزافزون مردم منطقه به پزشکان مجرب و اساتید دانشگاهی، تاثیری شگرف در ارتقاء سطح سلامت و حوزه دانش شهرستان خواهد داشت که شهروندان این منطقه‌ چشم انتظار تدابیر لازم مسئولین برای راه اندازی مجدد هستند تا از خدمات مطلوب تری بهره مند شوند.

خرداد ماه امسال بود که احمدعلی موهبتی استاندار سابق سیستان و بلوچستان گفته بود که با مجموعه اقدامات و پیگیریهای انجام شده، پهنای باند فرودگاه سراوان از ۲۱۰۰ متر به ۳۳۰۰ متر و عرض آن از ۳۰ متر به ۴۵ متر گسترش داده شده و با رفع موانع موجود، ظرف یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید اما افتتاح این پروژه در کوچه پس کوچه های وعده های مسئولین گرفتار شده است.

در همین راستا شماری از پزشکان و شهروندان سراوانی ضمن تماس با این پایگاه خبری و گلایه از اینکه مسیر سراوان_ زاهدان از استاندارد کافی برخوار نیست، خواستار پیگیری رسانه ای از آخرین وضعیت راه اندازی دوباره فرودگاه سراوان شدند.

سعید تجلیلی فرماندار سراوان در گفت و گو با شستون در خصوص آخرین وضعیت فرودگاه شهرستان بیان کرد: اتمام عملیات اجرایی فرودگاه سراوان با روزهای پایانی دولت دوازدهم همزمان شد که به دلیل جا به جایی دولت و روی کار آمدن کابینه سیزدهم بهره برداری از این پروژه به تاخیر افتاد.

وی افزود: تا این لحظه تصمیمی برای خطوط پرواز و زمان افتتاح فرودگاه اتخاذ نشده و منتظر تصمیم وزیر جدید راه و شهرسازی هستیم تا تدابیر لازم اندیشیده شود و این موضوع از سوی مدیر کل فرودگاه های استان نیز در حال پیگیری است.

این مقام مسئول اضافه کرد: اگر برای خطوط پرواز فرودگاه سراوان مسیر های پر تردد همچون مشهد و تهران تعریف شود در حوزه درمان تاثیر فراوانی برای رفت و آمد پزشکان متخصص و جهادگر به این منطقه دارد.

تجلیلی خاطر نشان کرد: با راه اندازی مجدد فرودگاه سراوان مسافت ۴۰۰ کیلومتری مسیر پرخطر سراوان_ زاهدان کوتاه و بسیاری از مردم دیگر دغدغه مسیر را نخواهند داشت.

وی گفت: از آنجایی که فعالیت فرودگاه در ارتقاء سطح سلامت و دانش شهرستان موثر است، با فعالیت دانشگاه ها پس از واکسیناسیون و برگزاری حضوری کلاس های درس، رفت و آمد اساتید به سهولت انجام خواهد شد.

فرماندار سراوان اذعان کرد: همچنین برخی از شهروندان برای درمان و دیگر امورات به شهرهای دیگر سفر می کنند که با راه اندازی مجدد فرودگاه و تعریف خطوط پرواز مسیر کوتاه تر می شود و استفاده بهینه برای شهروندان خواهد داشت.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdchwznzw23nk-d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها