> احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر توسط انقلاب اسلامی ایران فضای مجازی؛ چاقوی تیز دولبه است | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۳
امام جمعه سراوان گفت: به فضل الهی و به برکت انقلاب اسلامی ایران دو فریضه ارزشمند امر به معروف و نهی از منکر در جامعه احیا شد.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سراوان با حضور دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوجستان، امام جمعه سراوان، فرمانده قرارگاه شهید سجاد، فرماندار، رئیس دادگستری، فرمانده سپاه و جمعی از اعضای این ستاد در مسجد جامع علی ابن ابی طالب (ع) برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه سراوان در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از اساسی ترین و بهترین فریضه هایی است که اگر در جامعه جاری شود برکات فراوانی دارد.

وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم بارها انسان ها را به این دو فریضه مهم و ارزشمند به جهت اینکه دارای خیرات و برکات است توجه داده است.

این مقام مسیول ادامه داد: اگر بخواهیم در جامعه خوبی ها حاکم شود باید نسبت به این امر الهی و فرمان خالق به دلیل اینکه همه خوبی ها در آن نهفته است دقت کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین بامری خاطر نشان کرد: لازم است امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه کار خود قرار دهیم و برای تبلیغ و ترویج و احیای آن تلاش کنیم.

وی اذعان کرد:  امام حسین (ع) یکی از شناخته ترین چهره های زمان خود بود اما آنچه که ایشان را به غربت کشاند،در کربلا به صورت غریبانه به شهادت رسید و یاران و خاندانش را به اسارت گرفتند فراموشی این دو فریضه مهم بین مسلمین بود.

امام جمعه سراوان با بیان اینکه به فضل الهی و به برکت انقلاب اسلامی ایران این ارزش ها احیا شد، ادامه داد: با  اخلاص، عدالت، عبادت، خدمت و جهاد در راه خدا و خدمت به مردم این فریضه ها احیا می شود و تنها راه نجات بشریت امروزی و تنها راه مقابله با همه ترفندها، توطئه‌ها، فتنه گری ها و شیطان صفتی های دشمنی که امروز علیه اسلام و مسلمانان انجام می دهد احیای دو فریضه ارزشمند امر به معروف و نهی از منکر است.

امام حسین (ع) برای احیای امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید

محسن اکبری دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوجستان گفت: انسان ها در کنار هم زندگی اجتماعی را شروع و افرادی را به عنوان کارگزار انتخاب کردند تا امورات مردم را پیگیری کنند، در روند و طول تاریخ دچار لغزش شدند، زیاده خواهی کردند برای اینکه به خواسته های نفسانی و فساد های مالی برسند ظلم و جنایت کردند، تا اسلام به عنوان ارمغان الهی روی کار آمد و  عدالت را حاکم کرد جلوی خودخواهی را گرفت.

وی افزود: اما نوه پیامبر امام حسین (ع) به دست مسلمین برای احیای امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید که باید هدف قیام امام حسین (ع) به درستی بازگو شود.

وی با بیان اینکه 900 حدیث از بزرگان دین مربوط به امر به معروف و نهی از منکر است، ادامه داد: در این برهه از زمان دشمن فرهنگ را نشانه گرفته که به صورت آرام ظلم و فساد را در اخلاق و اقتصاد ایجاد کند که حکومت ها در وهله اول از این دو موضوع ضربه می‌خورند.

این مقام مسئول بیان کرد: معاونت اجتماعی و مطالبه گری باید قوی پای کار باشد، در بخش اجتماعی شبکه سازی امر به معروف و نهی از منکر شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات، نهاد ها، طوایف و مساجد ایجاد شود که گسترش دهد معروفات را در سطح جامعه و جلوی منکرات را بگیرد.

اکبری خاطر نشان کرد: پاکی و خدمتگزاری مسئولین باید نشانه معروف بودن باشد اما شرایط دو سه سال اخیر نگران کننده است، مردم نباید به سمت نا امیدی سوق داده شوند، با خدمت گذاری صادقانه این موضوع قابل حل  است.

وی اذعان کرد: در معاونت علمی و آموزش امر به معروف بحث فضای مجازی مطرح است که باید به خوبی به آن پرداخته شود، فضای مجازی دنیایی مثل دنیای فعلی ما است که باید به درستی مدیریت شود تا فرزندان ما آسیب نبینند.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان فضای مجازی را مانند یک چاقوی تیز دولبه دانست که اگر به درستی استفاده شود آسیب آن به خودمان بازخواهد گشت.

اکبری ضمن تاکید به تشکیل لشکر سایبری، اظهار کرد: تمامی افرادی می توانند برای دفاع از اسلام، انقلاب و کشور در صحنه حاضر شوند و با برنامه ریزی از ارزش ها و دستاورد های انقلاب اسلامی دفاع شود و افراد مطالبه گر پیشتاز در حرکت مردم و  خواسته های به حق و مشروع مردم در قالب قانون اساسی باشند.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه سرهنگ پاسدار احمد مالدار فرمانده سپاه شهرستانی سراوان به عنوان دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان منصوب شد.

انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdcevx8zejh8efi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما