تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۶:۳۱
به گفته برخی از دانشجویان مجازی شدن کلاس درس با توجه به نامناسب بودن زیرساخت های مخابراتی در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان مشکلات فراوانی را برای آنها به وجود آورده است.
به گزارش عصرهامون، به نقل از شستون، به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو با شماری از دانشجویان به گفت و گو پرداختیم و گوشه ای از مشکلات آنها را با مجازی شدن کلاس های درس در پی شیوع ویروس منحوس کرونا به تحریر در آوردیم.

شهاب محمدی آرا کی از دانشجویان سراوانی در گفت و گو با شستون با بیان اینکه دانشجوی رشته تاریخ دانشگاه ولایت ایرانشهر است به خبرنگار ما گفت: با شیوع ویروس کرونا کلاس های درس از حضوری به بستر فضای مجازی کوچ کرده و معضلاتی را به وجود آورده است.

وی افزود : کلاسهای آنلاین متاسفانه با مشکل اینترنت مواجه است و بسیاری از مواقع به دلیل اختلال و قطع بودن اینترنت از کلاس خارج و امکان حضور و آنلاین بودن را نداریم.

این دانشجو اضافه کرد: گاها پیش آمده که بنده بعد از اینکه کل سوالات آزمون میان ترم را جواب دادم و قبل از اینکه پایان آزمون را انتخاب کنم اینترنت قطع شد!

محمدی آرا ادامه داد: همچنین از دیگر معضلات این دوران این است که استاد تدریس می کند و در حین تدریس سایت با مشکل می شود و مجبور به اتمام کلاس هستیم.

وی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر کرونا باعث شده تا دانشجویان در کلاس های درس از دیدار چهره به چهره با اساتید و همکلاسی‌هایمان محروم شدیم، من که ورودی ۹۹ هستم ۲ سالی می شود که با اساتید و دانشجویان به صورت مجازی در ارتباط هستم و با برخی خیلی صمیمی اما حتی یک بار هم حضورا با هم دیدار حضوری نداشتیم.

این دانشجو اذعان کرد: در بسیاری از مواقع هنگام بارگزاری تکالیف به دلیل کندی سرعت اینترنت با مشکل مواجه می شویم و دلیل عدم زیرساخت‌های مخابراتی مناسب و ضعیف بودن اینترنت و همچنین اختلال سامانه تکالیف با تاخیر تحویل داده می‌شود.

محمدی آرا تصریح کرد: ما دانشجویان ۹۹_۱۴۰۰ که سال‌ها برای ورود به دانشگاه محبوبمان لحظه‌شماری می‌کردیم، حالا با نشستن پشت لپ‌تاپ و ارتباط از طریق اینترنت، اصلا برایمان خوشایند نیست.

وی گفت: تشکیل یک کلاس در خانه آن هم در زمانی که پدر و مادر ما ساعات کاریشان به نصف رسیده و با وجود خواهر و برادر کوچک قطعا برای ما آن حال و هوای دانشگاه را ندارد و نمی توانیم آن تمرکزی که در دانشگاه می‌توانستیم داشته باشیم را فضای مجازی داشته باشیم.‌

پرکی یکی از دانشجویان پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیب و سوران نیز به خبرنگار ما گفت: با توجه به برگزاری کلاس های درس دانشگاه به صورت مجازی با توجه به شیوع ویروس کرونا مشکلات عدیده ای برای دانشجویان این خطه از کشور به وجود آورده است.

وی افزود: یکی از مهمترین مشکلات و معضلات عدم آنتن دهی و اینترنت در شهرستان لسا که هم برای حضور در کلاس ها وهم امتحانات با قطعی و ضعیف بودن نت روبرو بوده ایم.

این دانشجو گفت: بعضا همکلاسی ها در روستاهایی ساکن هستند که بخاطر نبود اینترنت چندین کیلومتر مسافت را طی می کردند تا به نقاطی که آنتن دهی مناسبی داشتند حضور یافتند تا بتوانند در کلاس درس و امتحان حاضر شوند.

پرکی خاطر نشان کرد: به هر حال به هر سختی بود توانستم تکالیف، تحقیق و امتحانات را پشت سر بگذاریم اما انتظار از مسیولین این است وقتی تصمیم برای موضوعی می گیرند و آن را اجرایی می کنند بهتر است در وهله اول بررسی کنند که زیرساخت های مناسب آن در اقصی نقاط کشور موجود است یا خیر.

صفایی یکی دیگر از دانشجویان سراوانی گفت: کلاس های دانشگاه با شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد که از یک طرف می تواند گفت برای کاهش زنجیره انتقال این ویروس منحوس موثر بوده است.

وی افزود: اما از سوی دیگر باعث شد که امکان تقلب افزای یابد، دانشجویان از روی جزوه آزمون دهند و یا اینکه فردی به جای فرد دیگر در آزمون مجازی شرکت کند.

این دانشجو خاطر نشان کرد: از سوی دیگر با زیرساخت های ضعیف مخابراتی و ارتباطی در این خطه از کشور برخی از دانشجویان نمی توانستند به موقع سر کلاس حاضر شوند و یا آزمون دهند که این موضوع از معضلات بسیار مهم مجازی شدن آموزش تا این لحظه بوده است.

صفایی خاطر نشان کرد: وزیر ارتباطات دولت تدبیر و امید با سفر به این استان و در منطقه بم پشت قول داد تا اردیبهشت ماه مشکل اینترنت این منطقه حل شود اما از آنجایی که همواره شاهد عدم تحقق وعده های مسئولین دولت روحانی بودیم این وعده نیز محقق نشد و باعث شد تا دانش آموزان و دانشجویان بعضا به بالای کوه ها بروند تا بتوانند در کلاس و آزمون ها شرکت کنند.

وی اذعان کرد: از نظر بنده سطح علمی کاهش پیدا کرده چرا که دانشجویان در پیام رسان ها اقدام به تشکیل گروه کرده و جواب سوالات را در گروه با همدیگر به اشتراک می گذاشتند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcamyn6049nyu1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما