تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۲
حجت الاسلام محسن عارفی گفت: پیشوای دوم جهان تشییع نخستین میوه پیوند فرخنده حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) در نیمه ماه مبارک رمضان دیده به جهان گشود.
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: حجت الاسلام محسن عارفی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل با تبریک ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و هفته اکرام نیازمندان و اطعام ایتام اظهار کرد: پیشوای دوم جهان تشییع نخستین میوه پیوند فرخنده حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) در نیمه ماه مبارک رمضان دیده به جهان گشود.
عارفی افزود: حضرت امام حسن مجتبی(ع) از دوران جد بزرگوارش چند سال بیشتر درک نکرده و حدود هفت سال بیشتر نداشت که پیامبر(ص) رحلت فرمودند و بعد از ایشان ،حدود 30 سال از عمر شریفشان را در کنار پدر بزرگوار سپری نموده و در حدود 10 سال هم امامت ایشان به طول انجامید و در سال 50 هجری با توطئه معاویه و بر اثر مسمومیت در سن 48 سالگی به درجه رفیع شهادت رسیدند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل گفت: هیچ فقیری از درب خانه حضرت دست خالی بر نمی گشت و هیچ آزرده دلی شرح پریشانی خودش را بازگو نمی کرد جزآنکه حضرت مرحمی بر دل آزرده اش می گذاشت.
وی بیان داشت: بسیاری از اوقات قبل از آنکه مستمندی اظهار نیاز و احتیاج کند و عرق شرم بریزد حضرت (ع) احتیاج او را برطرف می کرد و اجازه نمی داد رنج و ذلت گدایی بر صورت آنها بنشیند.
حجت الاسلام عارفی ادامه داد: معنای کریم که حضرت امام حسن مجتبی(ع) به این نام لقب گرفتند به همین منظور است چون قبل از آنکه مسکینی اظهار نیاز کند ،نیازش را حضرت برطرف می کرد.
این مسئول گفت: امام حسن مجتبی (ع) گاهی مبالغ قابل توجهی پول را یک جا به مسکینان می داد بطوریکه مایه شگفت همگان می شد.
وی اظهار کرد: نکته قابل توجه این است که امام حسن مجتبی(ع) با این کار برای همیشه آن شخص را بی نیاز می کرد و تمام احتیاجات او را برطرف می کرد و زندگی آبرومندانه بلکه همراه با سرمایه و پس انداز برای او قرار می داد.
عارفی عنوان داشت: کمک های حضرت (ع) عمدتا به دو صورت بود ،کمک های مستمر ماهیانه که شامل ایتام ،سالمندان و خانوادههای شهدا بود و بصورت دائم از محل موقوفات حقوق می گرفتند و بعضی کمک ها مقطعی بود که تامین کننده زندگی مستمندان بود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل خاطر نشان کرد: حضرت امام حسن مجتبی (ع) می فرمایند؛اظهار حاجت و درخواست شایسته نیست و این تایید گدایی کردن از سوی دیگران نیست مگر اینکه این فرد بدهی سنگین داشته باشد مثل پرداخت دیه که نیاز به کمک دیگران است و یا اینکه فقیری است که زمینگیر شده و نیاز به کمک دارد که همه باید به او کمک کنند و در غیر اینصورت نباید دست به سوی غیر خدا دراز کنند.
وی عنوان کرد: در هفته اطعام نیازمندان سفره های افطاری در مساجد و منازل پهن می شود ،نیکوکاران دقت کنند که حتما سر سفره شخص ایتام و نیازمند حضور پیدا کند و حرمت این افراد حفظ و اگر لازم شد نذر و نزورات درب منازل فرستاده شود.
عارفی با بیان اینکه کمک به ایتام و نیازمندان آثار فراوانی به دنبال دارد گفت: خداوند می فرمایند؛اگر کسی اشک یتیمی را پاک کند و او را شاد نماید بهشت را برای خودش ارزانی داشته است.
وی در پایان گفت: ان شالله خداوند به همه ما تکریم ایتام و تکریم مقام شامخ اهل بیت (علیهم السلام) را عنایت کند.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1iqm.2bqxs8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما