ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> ساخت 55 مدرسه در سیستان و بلوچستان اجرای طرح پایلوت خدمات الکترونیک سلامت در شهرهای زابل و زهک از سوی بنیاد برکت | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۱
عارف نوروزی با بیان اینکه مهمترین موضوع ،بحث توانمند سازی اقتصادی است ،افزود: بسیاری از گرفتاریها و ناهنجاریهای اجتماعی مربوط به بیکاری است .
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: نشست شوراهای منطقه سیستان در حالی روز گذشته پنجشنبه هشتم مرداد در فرمانداری ویژه زابل تشکیل شد که عارف نوروزی رئیس بنیاد برکت کشور نیز در این نشست حضور داشت و اظهار کرد: این بنیاد مجزا از تشکیلات دولتی است اما به هر حال به مسئولین دولتی کمک می کند ،طبیعی است که در توان ما حل همه این مشکلات مطرح شده در این جلسه نیست و البته این به معنای شانه خالی کردن نیست بلکه به جهت ایجاد نشدن توقع و انتظار بیان می شود.
نوروزی افزود: این بنیاد در زمینه ساخت مساجد و مدارس عمل می کند اما در بحث اداره واحدهای آموزشی تا کنون ورود پیدا نکرده است.
رئیس بنیاد برکت کشور گفت: در بحث توانمندسازی اقتصادی متاسفانه در استان سیستان و بلوچستان توفیق چندانی نداشتیم و طرح های اقتصادی که تا کنون در این استان ورود پیدا کردیم تنها چند طرح بیشتر نبوده است.
وی تصریح کرد: در بحث مدرسه سازی در طول 2 الی 3 سال اخیر تا الان موفق شدیم در استان سیستان و بلوچستان حدود 55 مدرسه را با بیش از 226 کلاس درس بسازیم که از اینها 40 مدرسه تحویل آموزش و پرورش شده است .
نوروزی با بیان اینکه بیشتر در مناطق روستایی فعالیت داریم گفت: برنامه های بیشتری در این استان خواهیم داشت.
این مسئول بیان نمود: ساخت و احداث 13 مسجد در نقاط روستایی این استان را در دستور کار قرار دادیم که تا کنون از این تعداد 3 مسجد ساخته شده است.
وی با اشاره به فعالیت در برخی از پروژه های بهداشتی ،درمانی و فرهنگی در سیستان و بلوچستان افزود: طرح خدمات الکترونیک سلامت را بصورت پایلوت در سه نقطه از کشور در شهرهای زابل،زهک و پاوه کرمانشاه در نظر گرفتیم که این طرح 200 هزار نفر و بیش از 170 خانه بهداشت و مرکز بهداشت را تحت پوشش دارد و اکنون با همکاری وزارت بهداشت و درمان در مرحله تست و نهایی کردن این مناطق پایلوت هستیم.
رئیس بنیاد برکت کشور با اشاره به خدمات بیمه ای بنیاد برکت در استان گفت: 750 یتیم را از طریق کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت حمایت قرار دادیم و همچنین در سال گذشته به حدود 400 نفر وام قرض الحسنه پرداخت نمودیم.
وی با بیان اینکه مهمترین موضوع ،بحث توانمند سازی اقتصادی است ،افزود: بسیاری از گرفتاریها و ناهنجاریهای اجتماعی مربوط به بیکاری است ،اگر بتوانیم بنگاههای تولیدی را فعال کنیم که زمینه اشتغال جوانان فراهم شود قطعا باری از دوش مسئولین منطقه برداشته می شود.
نوروزی تصریح کرد: مدل بنیاد برکت ،49 درصد شراکت این بنیاد است و 51 درصد کارآفرینی و این بنیاد تنها بر فعالیت های کارآفرینی طرح توجیهی نظارت داریم که مدت حضور این بنیاد در کنار کارآفرین 3 تا 5 سال است.
وی با بیان اینکه بنیاد برکت ضمانت بررسی هر طرح اقتصادی توجیهی از این استان را بررسی می کند ،گفت: هدف بنیادهای مثل برکت استانهای همچون سیستان و بلوچستان است.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcgt79u.ak9qu4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما