تاریخ انتشار :شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۸
استاد معارف دانشگاههای زابل گفت: تا زمانی که جامعه از نظر فکری و فرهنگی به این مرحله از رشد و بالندگی نرسد هرگز نمی‌تواند چنین اقتصادی را شکل بدهد.
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون:برات حمیدیان کارشناس تربیتی و استاد معارف دانشگاههای زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا در خصوص اقتصاد مقاومتی و نگاه جامعه به آن اظهار داشت: مسئولین الگوهای جامعه هستند که این الگوهای جامعه باید رفتار اقتصاد مقاومتی را در خانواده و همچنین در رفتار اداری که جنبه عمومی دارد را اجرا کنند.
حمیدیان با بیان اینکه رفتار ما باید رفتاری الگوساز باشد ،گفت: باید به جامعه نشان دهیم که ما نیز در مورد سیاست اقتصاد مقاومتی بازنگاهی در زندگی خود داشته‌ایم که این کار می‌تواند با صرفه جویی در هزینه‌ها، کاهش هزینه‌های غیر ضروری و افزایش بهره‌وری صورت گیرد.
استاد معارف دانشگاههای زابل با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد خودکفا، مولد، مستقل و شکوفایی که در برابر همه فشارها بتواند مقاومت کند خاطرنشان کرد: از مهمترین مولفه‌ها و شاخصه‌های این مهم خودباوری و اعتماد جامعه است زیرا تا زمانی که جامعه از نظر فکری و فرهنگی به این مرحله از رشد و بالندگی نرسد هرگز نمی‌تواند چنین اقتصادی را شکل بدهد.
وی تصریح کرد: اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی به جامعه کمک می‌کند تا ضمن تامین یکی از مهم‌ترین مولفه‌های جامعه یعنی آسایش و اقتصاد، اجازه ندهد تا دشمن از این نقطه ضعف جامعه استفاده کرده و با تیرهای زهرآگین تحریم و فشار، جامعه را فلج کند.
حمیدیان افزود: اقتصاد مقاومتی باید در فرهنگ عمومی جامعه چنان حساسیت ایجاد کند که همه مردم نیاز به این مهم را باور کنند و برای تحقق آن بکوشند.
وی با تاکید بر اینکه در دوران اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید ملی داخلی یک ضرورت جدی است افزود: برای دست یابی به اقتصاد مقاومتی باید فرهنگی انجام گیرد تا جامعه در مسیری قرار گیرد که به دو اصل توانستن و مقاومت در برابر فشار برسد و شکل جدیدی از اقتصاد و تولید را سامان دهد.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcaoena.49n6w15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما