تاریخ انتشار :شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۳
رژیم ستم شاهی آن زمان از مردم محروم و ستمدیده اخاذی و هیچگونه خدماتی ارائه نمی کردند.
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: سی و هفت سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد. در طول این مدت، نظام اسلامی مراحل دشوار و موانع بسیاری را پشت سر گذاشته است که بی شک نهال انقلاب را تنومندتر و مستحکم تر از گذشته کرده است. با ورود به دهه چهارم از عمر انقلاب که مقام معظم رهبری به خوبی آنرا دهه پیشرفت و عدالت نامیده اند لزوم تبیین دستاوردهای این انقلاب عظیم اسلامی خصوصاً برای نسلهای جوان انقلاب بیش از پیش احساس می شود.
قبل از انقلاب مردم از کمترین امکانات رفاهی برخوردار نبودند
مولوی عبدالله حسن زهی امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون در گفتگو با خبرنگار اوشیدا با تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی دهه فجر به اشاره به وضعیت شهرها و روستاهای سیستان قبل  و بعد از انقلاب اسلامی، گفت: فرق بین قبل از انقلاب و بعد از انقلاب به قدری واضح است که اصلا نمی توان وضعیت قبل از انقلاب را با وضعیت کنونی مقایسه کرد.
امام جمعه اهل سنت هامون با بیان اینکه قبل از انقلاب در روستاها و شهرستانهای سیستان کوچکترین خدماتی وجود نداشت، گفت: در بحث بهداشت و درمان و پزشک مشکلاتی زیادی وجود داشت و در این زمینه هیچگونه خدماتی وجود نداشت و بسیاری از مردم بی بضاعت با بیماری ساده جان خود را از دست می دادند.
مولوی حسن زهی افزود: در سطح روستاها بعد از انقلاب امکانات بسیاری از جمله روشنایی، تلفن، آب، برق، جاده، خانه بهداشت و مراکز آموزشی مستقر شد.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب مردم از کمترین امکانات رفاهی برخوردار نبودند، ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی در دورترین نقاط سیستان و در کوچکترین روستاهای این منطقه لوله کشی آب، برق و خدمات آموزشی فراهم شد و روستائیان از نعمت برق و تلفن برخوردار شدند.
حسن زهی با بیان اینکه مردم در دوران شاهنشاهی آب برای خوردن نداشتند، بیان کرد: رژیم ستم شاهی آن زمان از مردم محروم و ستمدیده اخاذی و هیچگونه خدماتی هم به مردم ارائه نمی کردند.
امام جمعه اهل سنت هامون یادآور شد: امروز الحمدالله همه روستاهای ما در دورترین نقاط از نعمت آب، برق، تلفن، مراکز بهداشتی - درمانی و آموزشی برخوردار شدند و حتی صنایع دستی در کوچکترین روستاهای منطقه فعال شده است که همه به برکت انقلاب اسلامی است.
وی تصریح نمود: به برکت انقلاب اسلامی همه راههای شهری و روستایی آسفالت و بهسازی شدند و امروز به برکت این انقلاب در هیچ جای منطقه جاده ای را بدون آسفالت نمی بینیم و خیلی از امکانات رفاهی که در سطح شهرها و روستاها می بینیم قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست و در حد مقایسه هم نیست.
حسن زهی با بیان اینکه قبل از انقلاب مشارکت مردمی را احساس نمی کردیم گفت: مردم نقشی در سیاستگذاریهای داخلی نداشتند و این قدرتهای بیگانه بودند که هرچه دیکته می کردند شاه و مزدورانش در کشور اجرا می کردند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون اظهار کرد: فرق بزرگ قبل از انقلاب با بعد از انقلاب این است که قبل از انقلاب ما همیشه پس رو قدرتهای بیگانه بودیم و دولت ما مقتدی قدرتهای بیگانه بود یعنی اقتدا می کرد به قدرتهای بیگانه .
وی خاطر نشان کرد: اما بعد از انقلاب و به رهبری حکیمانه حضرت امام (ره) بزرگترین فرقی که شده است این است که امروز ما مقتدی نیستیم بلکه ما مقتدا هستیم و ملت و کشور ما مقتدا است و به عنوان یک ابرقدرت در دنیا دیه می شویم و همه اینها به برکت انقلاب اسلامی بوده است.
این مسئول گفت: به حمدالله با وجود انقلاب به استقلال واقعی خود دست یافتیم و امروز کشورهای بیگانه به ما التماس می کنند و این بزرگترین نعمتی است که با آمدن انقلاب نصیب کشور ما شده است.
وی افزود: در مسائل قبل از انقلاب اهل سنت هیچ مشارکتی نداشتند اما به برکت انقلاب اسلامی جرقه های امید زده شد و امروز شاهد مشارکت جامعه اهل سنت در بخشهای مختلف در کشور هستیم.
به برکت انقلاب اسلامی اخوت و برادری در بین اقوام مختلف در ایران گسترش یافته است
مولوی دورباخ امام جمعه اهل سنت کهک شهرستان زهک در گفتگو با اوشیدا به مقایسه دوران طاغوت قبل از انقلاب با روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و بیان داشت: امروز در امور فرهنگی و در هر قسمتی که نگاه کنیم با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی طرح های بسیار ی در زمینه ترقی علم، ساخت مدارس و دانشگاه های پیشرفته انجام دادیم و تعداد دانشجویان چندین برابر افزایش یافته است که این با دوران شاه به هیچ وجه قابل قیاس نمی باشد.
امام جمعه اهل سنت کهک شهرستان زهک با اشاره به اینکه مردم قبل از پیروزی انقلاب اغلب بر علیه علما بودند و به فراگیری علم و علوم دینی توجه نداشتند افزود: بعد از انقلاب وقتی مردم دیدند علما می توانند کشور را اداره کنند، همه آنها اعم از شیعه و سنی بچه های خود را برای فراگیری علوم دینی به مدارس دینی فرستادند.
مولوی دورباخ تصریح کرد: قبل از انقلاب کشور ما نیازمند کشورهای بیگانه بود و به آنها التماس می کرد، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خدا را شکر استقلال واقعی خود را یافتیم و هم اکنون کشورهای بیگانه به ما التماس می کنند.
وی در ادامه افزود: در مسائل قبل از انقلاب اهل سنت هیچگونه مشارکتی نداشتند اما به برکت انقلاب اسلامی جرقه هایی زده شد.
مولوی دورباخ در ادامه با بیان اینکه باید قدر این انقلاب را بدانیم و برای پیشبرد و حفظ نظام مقدس اسلامی کوشا باشیم، افزود: همه ما چه شیعه و چه سنی باید تلاش کنیم تا دشمنان نتوانند در بین ما راه پیدا کنند.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب شیعه و سنی نسبت به هم بدبین بودند، اظهار داشت: در حال حاضر خدا روشکر شیعه و سنی در کنار هم با خوبی و برادری و بدون هیچ مشکلی زندگی می کنند و به برکت انقلاب اسلامی اخوت و برادری در بین اقوام مختلف در ایران گسترش یافته است.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdce7z8v.jh8wei9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما