تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۵۰
کارآفرین سیستانی گفت: اگر چاه نفت داشته باشیم و درب آن را ببندیم هیچ اتفاقی نمی افتد و تحرکی در اقتصاد و تولید ایجاد نمی شود.

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: این روزها که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند بد نیست به سراغ مشاغلی بروند که نه تنها سرمایه و امکانات بسیار زیادی نیاز ندارد بلکه هم در راستای تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی گام برداشته و هم درآمد مناسبی را برای خود تامین خواهند کرد.
احمد صفری یکی از این افرادی است که در راستای تولید و اقتصاد مقاومتی گام برداشته است، وی که به پرورش زنبور و تولید عسل می پردازد، زنبورداری را از چندسال پیش تنها با چند کلنی شروع کرده است.
احمد صفری در گفتگو با خبرنگار اوشیدا می گوید: نبود شغل مناسب و سرمایه زیاد باعث شد که با مشورتی که از خانواده و دوستان گرفتم، زنبورداری را از چند سال پیش با چند کلنی شروع کنم و سپس با تسهیلاتی که از بسیج سازندگی ناحیه زابل در راستای اقتصاد مقاومتی دریافت نمودم، تعداد بیشتری از کلنی های زنبور عسل به مجموعه ام اضافه کنم.
این کارآفرین بسیجی اظهار کرد: زنبور داری تاثیر خوبی در حوزه خودکفایی و تامین معاش زندگی ام ایجاد کرده است بطوری که در این مدت که کندوها را افزایش داده ام علاوه بر خودم زمینه اشتغال برای دو نفر دیگر از اعضای خانواده ام را ایجاد کرده ام.
به گفته وی هر کُلنی به طور متوسط دارای ۵۰ هزار زنبور عسل است که از شهد گل‌ها استفاده کرده و از سرشب تا صبح کار می‌کنند.
صفری مهمترین عامل موفقیت خود را تلاش شبانه‌روزی و استفاده حداکثری از طبیعت برای تولید عسل با کیفیت عنوان کرد و می‌گوید: برخی شب‌ها کنار این زنبورها ساعت‌ها می‌نشستم و به نحوه تولید عسلشان نگاه می‌کردم که بسیار برایم عجیب بود


زنبورها در ساعتی از روز کیلومترها فاصله می‌گیرند و پس از استفاده از شهد گل‌ها مجدداً به خانه باز می‌گشتند و مشغول تولید عسل بودند؛ زمانی که کار را شروع کردم آب و هوا زیاد خوب نبود و هر چند طبیعت آنچنانی در اطراف روستا وجود ندارد اما به لطف خدا کار انجام شد.
این کارآفرین سیستانی ادامه می دهد: بدلیل اینکه در بازار عسل تقلبی است مردم اعتمادشان را از دست داده اند و در فروش محصول مشکلات زیادی داریم.
وی افزود: یک کیلوی عسل طبیعی به اندازه ده برابر عسل های غیرطبیعی در بازار ارزش دارد و چون مردم شناختی از عسل طبیعی ندارند کمتر از عسل هایی که از طبیعت تهیه می شود، خریداری می کنند.
کارآفرین بسیجی با درخواست از مسئولین جهت حمایت از تولیدکنندگان بومی، گفت: اگر چاه نفت داشته باشیم و درب آن را ببندیم هیچ اتفاقی نمی افتد و تحرکی در اقتصاد و تولید ایجاد نمی شود.
وی تولید عسل را از طبیعت یک ثروت ملی دانست و افزود: برخی تصور می کنند در طبیعت مناطق گرم و خشک این کار نشدنی است اما باید گفت هر کاری به تلاش و پشتکار فرد بستگی دارد.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdccesq4.2bqie8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما