>ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> نوشیدن آب با چاشنی گل و لای غفلت مسئولین از بحران آب سیرکان | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۰
بحرانی شدن کیفیت آب در جنوب شرق سیستان و بلوچستان؛

نوشیدن آب با چاشنی گل و لای/ غفلت مسئولین از بحران آب سیرکان

کمبود آب در شهر سیرکان با آغاز ماه مبارک رمضان و گرمای طاقت فرسا در سیستان و بلوچستان، به یک مسئله فرابحرانی برای مردم این منطقه تبدیل شده است که شهروندان با انتشار مطالب در فضای مجازی اعتراض خود را اعلام می کنند.
به گزارش عصر هامون، به نقل ازشستون، شهر سیرکان از توابع شهرستان سراوان در مرز میان ایران و پاکستان واقع شده است که این مردم مدتی است با مشکل آب دست و پنجه نرم می کنند.
شهروندان سیرکانی با انتشار مطالبی در خصوص کمبود آب در شبکه های اجتماعی به نوعی اعتراض خود را به این معضل اعلام کرده اند، اما با شروع ماه مبارک رمضان و گرمای طاقت فرسای این منطقه در این برهه از زمان موج گسترده ای از اعتراضات مردم را در دنیای حقیقی و مجازی به وجود آورده است.
 
نوشیدن آب با چاشنی گل و لای
یکی از شهروندان سیرکانی در گفتگو با شستون با اشاره به اینکه از مهر سال ۹۴ است که شهر سیرکان و اکثر روستاهای بخش بم پشت با مشکل آب مواجه هستند، اذعان داشت: مردم این منطقه به اجبار  از آبگیرها و چاهک اطراف شهرسیرکان که غیر بهداشتی می باشد آب مورد نیاز خود را تامین می کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه در مناطقی از شهر به صورت سیار و در مناطقی از طریق شبکه آب  توزیع می شود، گفت: این آب هم دارای گل و لای می باشد که اکثر شهروندان با نوشیدن این آب به بیماریهای پوستی ،کلیوی و گوارشی مبتلا شده اند.
این شهروند سیرکانی ادامه داد: اگر این بحران در هر جای دیگر اتفاق می افتاد وضعیت بحرانی اعلام می شد اما همه در خواب غفلت به سر می برند، انگار اوضاع عادی می باشد، شاید برای کسانی که ۲۴ساعت از آب سالم استفاده می کنند وضعیت عادی باشد، اما از اگر یک شبانه روز با مردم این منطقه زندگی کنند این بحران را درک خواهند کرد.
وی با تأکید بر اینکه  بارها مدارس این منطقه به دلیل عدم آب کافی  تعطیل شده است، خاطر نشان کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان مشکل مردم دو چندان و سختی ها چندین برابر شده است.
 
 فرابحرانی شدن آب سیرکان
شهروند سیرکانی اذعان داشت: کمبود آب در این شهر از مرحله بحران به فرابحران رسیده است که مردم با مشقت فراوان در حال جان کندن هستند تا زنده بمانند.
وی با اشاره به اینکه احتمال مهاجرت ساکنین شهر سیرکان به حاشیه های سراوان در سایه کمبود آب وجود دارد، گفت: پس از پیگیری ها و اعتراضات گسترده مردم آب رسانی از یک تانکر ۳۰ هزار لیتری از شهرستان در روز به دو تانکر ۳۰ هزار لیتری افزایش یافته است، اما جوابگوی نیاز مردم نیست.
 
 
  چندی پیش کانال روابط عمومی فرمانداری سراوان گزارشی مبنی بر دیدار درویش نارویی فرماندار سراوان با سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان منتشر کرده بود که در این دیدار فرماندار سراوان گفته بود سایه کم آبی کاملا در روستاهای سراوان قابل مشاهده است که مهاجرت روستاییان به شهرستان یکی از تبعات مهم این معضل است.
وی مدیریت صحیح منابع آبی، ایجاد ساز وکار، نظم در منابع آبی را از راه های غلبه بر خشکسالی دانسته و گفته است که تخصیص اعتبار و تدوین برنامه های بلند مدت جهت حل مشکلات به صورت اساسی مورد مطالبه قرار دارد.
 
همچنین فرماندار سراوان توسعه خطوط شبکه های فرسوده از جمله روستاهای بخش بم پشت را از نیاز های اساسی منطقه دانسته که باید در این زمینه اعتبار ویژه تخصیص داده شود.
 
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjhyeh.uqeiazsffu.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما