تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۷
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری سراوان اظهار داشت: در سطح شهرستان سراوان 564 سازه خاکی، سنگی و ملاتی احداث و اجرا شده است، که زمینه استحصال 30 میلیون متر مکعب آب را فراهم کرده است.
به گزارش عصر هامون، محمد رفیع دهقان رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون اظهار داشت: موقعیت جغرافیایی  کشور ایران در دنیا طوری است که متوسط بارش سالیانه آن یک سوم متوسط بارش سالیانه جهان است.
وی در ادامه با اشاره با اینکه  توزیع مکانی بارش باران در کشور نامناسب است، افزود: استحصال و جمع آوری آب حاصل از بارش باران از اهمیت ویژه ای برخوردار است و یکی از اقدامات می باشد که توسط منابع طبیعی و آبخیزداری در حال اجرا می باشد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری سراوان خاطر نشان کرد: در سطح شهرستان سراوان 564 سازه خاکی، سنگی و ملاتی احداث و اجرا شده است، که زمینه استحصال 30 میلیون متر مکعب آب را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده جذب و توليد آب از نزولات آسمانی در اراضی دارای پوشش گياهي 18 برابر بيشتر از اراضی فاقد پوشش است، بنابراين ميتوان تا 30 درصد آب تبخير شده را كه حدود 90 ميليارد متر مكعب است را از طريق اجرای عمليات آبخيزداری احياء كرد.
دهقان با اشاره به اینکه اجرای عملیات آبخوانداری در هر هکتار از اراضی کشور 120کیلوگرم تولید علوفه را افزایش می دهد، تصریح کرد: حدود 91 ميليون هكتار در حدود 5/55 درصد از سطح كشور سيل خيز است.
وی در پایان گفت: به واسطه اجرای طرهای آبخيزداری و آبخوانداری و همچنين بهبود روش های انتقال آب به مزارع، مديريت سيلاب ها و روان آب ها می توان از حجم اتلاف در اين بخش كاست كه در نهايت موجب افزايش بهره وری در حوزه منابع آبي كشور مي شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcd5n0n.yt0ko6a22y.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما