تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۸
ضعف در مدیریت و همچنین عدم توجه به اهالی روستای سنجرانی باعث شده است تا اقدامی در خصوص مرمت و بازسازی این پل مهم که تردد اکثر افراد از این جاده صورت می گیرد نادیده گرفته شود.
به گزارش ندای هیرمند؛ جاده روستای سنجرانی که این روزها آخرین ساعات عمر خود را سپری می کند همچنان از سوی مسئولین شهرستان هیرمند پاسکاری می شود تا همچنان خطرات جانی اهالی روستای سنجرانی را تهدید کند.
اداره راه وشهرسازی شهرستان هیرمند در پی انتشار اخباری در خصوص تخریب این پل جوابیه ای در برخی از رسانه های غیر رسمی منتشر کرده است که در آن عنوان شده : در اواخر سال۹۲ از سوی اداره راه و شهرسازی اقدام به خاک ریزی و شن ریزی ومرمت جاده شد و پس از آن اداره امور آب سیستان می بایستی اقدام به احداث دیوار بتونی یا سنگ چین با تور گاویون می نمود که متاسفانه اقدام موثری در این زمینه از سوی اداره مربوطه بعمل نیامده است.
با ورود سیلاب در سال های۹۳ و۹۴ و بازگشایی دریچه های سد کلیه ی خاک ریزی انجام شده دوباره بر اثر فشار آب و چرخش تخریب شده و با توجه به بازدید مسئولین استانی و شهرستانی مقرر گردید بودجه ای جهت مرمت جاده به اداره راه و شهرسازی اختصاص یابد.
با توجه به جدا شدن معاونت راهداری از بدنه اداره راه و شهرسازی و ادغام با اداره حمل و نقل در سال ۹۴ و ایجاد اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ، مسئولیت نگهداری و مرمت محورهای مواصلاتی با اداره مربوطه می باشد.
تاکنون بودجه ای جهت این امر به اداره راه و شهرسازی اختصاص نیافته و کلیه اعتبارات راهداری مستقیما به اداره مربوطه اختصاص می یابد بهر حال مرمت محور سنجرانی از وظایف اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای می باشد، ضمنا محور اصلی سنجرانی به سمت محور ترانزیت و شهرستانهای زابل، زهک و هیرمند در سال ۹۴ به طول ۲ کیلومتر از سوی اداره راه و شهرسازی آسفالت و تردد در محور در جریان می باشد.
 
 

 
 
 
با این حال ضعف در مدیریت و همچنین عدم توجه به اهالی روستای سنجرانی باعث شده است تا اقدامی در خصوص مرمت و بازسازی این پل مهم که تردد اکثر افراد از این جاده صورت می گیرد نادیده گرفته شود.
اهالی روستای سنجرانی به دلیل نزدیکی این جاده به شهرهای زابل و هیرمند بیشتر از این مسیر تردد می کنند، که هر آن امکان ریزش آن وجود دارد، جاده نام برده شده از سوی اداره راه و شهرسازی هیرمند که جاده ترانزیتی میلک است مسیر دورتری را برای شهروندان ایجاد کرده است.
گرچه کیفیت جاده ترانزیتی به مراتب بالاتر از جاده اصلی روستای سنجرانی است اما روستائیان به دلیل کوتاه بودن مسیر ، این جاده را جهت تردد ترجیح می دهند.
با این حال امید است که پاسکاری مسئولین در جهت رفع مشکل اهالی روستای سنجرانی با این وضعیت جاده به اتمام برسد و با همتی مضاعف یک بار برای همیشه همه ی استانداردهای مرمت سازی را در نظر گرفته و این معضل اهالی روستا را حل کنند چرا که مردم این منطقه مستحق امکاناتی بیشتر از این ها هستند.
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjiieh.uqemizsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما