تاریخ انتشار :شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۳
مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان

فعالیت 72 گروه جهادی در نقاط محروم سیستان و بلوچستان

مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: در طی ایام تابستان4هزار عرصه جهادی توسط 72گروه جهادی در نقاط مختلف استان اجرایی خواهند شد.
سرهنگ علی اکبر جعفری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: در قالب فعالیت های گروه های جهادی در استان همه ساله دو بازه زمانی تابستان و عید نوروز  گروه های جهادی ما در عرصه های مختلف ورود پیدا کرده و به فعالیت می پردازند.

وی ادامه داد: در تابستان سال 96براساس برنامه ریزی انجام شده، 72گروه جهادی از کل اقشار در زمینه های مختلف به فعالیت خواهند پرداخت.
وی بیان کرد: در  این 72گروه جهادی شامل 30گروه عمرانی، 20گروه محرومیت زدایی، 15 گروه پزشکی و مشاوره ای و 10گروه اقتصاد مقاومتی و ورزشی و غیره در دورترین نقاط به مردم خدمت رسانی خواهند کرد.

سرهنگ جعفری تصریح کرد: کمک به تولید و اشتغال، آموزش، مشاوره و محرومیت زدایی و کمک به قشر ضعیف از جمله اولویت های این گروه ها می باشد.

وی خاطر نشان کرد: امسال بسیاری از ساکنان روستاهای استان ما با توفان های شن، بادهای موسمی، گرمای طاقت فرسا، عدم وجود آب و قطعی برق و دیگر مشکلات از این دست، دست و پنجه نرم می کنند.

مسئول بسیج سازندگی استان تاکید کرد: در راستای خدمات رسانی به مردم استان، بالغ بر40تانکر از مجموعه خود سپاه مستقر در سیستان و بلوچستان که در اختیار رده های مختلف این نهاد می باشد، به صورت روزانه آب رسانی به نقاطی که با مشکل بی آبی روبرو هستند را انجام می دهند اما حجم روستاهایی که دچار مشکلات آبی هستند بسیار زیاد است.

وی تاکید کرد: برای بخشی از این روستاها، گروهای جهادی بسیج سازندگی ورود پیدا کردند و احداث مخازن بتنی 2 تا 10 هزار لیتری را در بعضی از روستاهای دور افتاده در دستور کار خود قرار داده اند تا پس از بهره برداری از آنها تانکر با تخلیه و پر سازی مخازن، آبرسانی ثابت به مردم آن خطه را انجام دهیم.

سرهنگ جعفری تاکید کرد: ساخت خانه محروم، ویزیت پزشکی، ساخت مدرسه، ساخت استخر و دامداری، ساخت خانه بهداشت، احداث مسجد و حسینیه و خانه عالم، فعالیت در عرصه های اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری و دیگر پروژه ها و طرح های مشابه از جمله فعالیت های گروه های جهادی و بسیج سازندگی می باشد.

وی خاطر نشان کرد: ارائه تسهیلات قرض الحسنه برای کار آفرینان در راستای اشتغال زایی در عرصه های اقتصاد مقاومتی از دیگر فعالیت های بسیج سازندگی است که جوانان جویای کار با بهره گیری از آن می توانند ضمن ایجاد اشتغال برای خود، برای چند نفر دیگر نیز اشتغال پایدار و یا موقت ایجاد کنند.
وی با اشاره به محصولات تولیدی استان نیز بیان کرد: در بخش های کشاورزی، صنایع دستی و دیگر زمینه ها قابلیت ها و توانمندیهای بسیار خوبی برای تولید محصول و کالا وجود دارد که می توان با حمایت و پشتیبانی از آنها، از محصول یک برند برای منطقه ایجاد کنیم.

این مسئول اظهار کرد: در راستای قطب سازی محصولات تولیدی استان، در بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان قطب سازی محصولات در 19 شهرستان در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: محصول رایج در یک شهرستان، آن چیزی که رایج است و آن چیزی که موجودیتش یا تبدیل به ضایعات می شود و یا هدر می رود را شناسایی کردیم در همین راستا محصول منتخب هر کدام از این 19شهرستان مشخص شد که ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان آن در دستور کار قرار گرفت تا به عنوان برند معرفی شوند، بازاریابی برای محصول نیز در برنامه این نهاد قرار گرفته تا درآمد زایی نیز از آن برای تولید کنندگان بدست آید.

وی گفت: سال گذشته در 8شهرستان اقدامات عملیاتی برای قطب سازی اجرایی شده و در مرحله اول 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار توسط بسیج سازندگی به این منظور کنار گذاشته شده است که به تعاونی های تولیدی ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcay6no.49n0w15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما