تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۱
روند رو به رشد اعتیاد در کشور که اکثرمصرف کنندگان نیز جوانان هستند، قطعا آینده جامعه را دچار تهدید خواهد کرد؛ معتادانی که امروزه بر اثر مصرف بالای مواد مخدر اکنون به تکدی گری روی آورده اند.
به گزارش عصر هامون به نقل از ندای هیرمند؛ غلبه بر مشکلات در دوران جوانی ، اراده قوی و مصممی از سوی جوانان می خواهد که با توجه به فشار مشکلات اجتماعی امروزه در جامع اکثر جوانان در این امتحان دچار شکست شده و خود به خود به سوی برخی از انحرافات کشانده می شوند.
مثلا یک جوان تحصیلکرده را در نظر بگیرید که اکنون با اتمام دوران خدمت سربازی و اخذ مدرک دانشگاهی ، به دنبال شغل و کار مناسبی می گردد، انتخاب شغل آینده از آن مهمتر پیدا کردن شغل سخت ترین موضوعی است که یک جوان باید آن را ماه ها و بلکه سالها به دوش بکشد.
حال برخی از جوانان هستند که در این راه نه تنها امیدشان را از دست می دهند بلکه؛ به مصرف مواد مخدر برای تسکین درد های روحی خود روی می آورند و در نتیجه به شکل عجیبی در باتلاق اعتیاد غرق می شوند.
روند رو به رشد افراد معتاد در کشور که اکثر انان نیز جوانان هستند، قطعا آینده جامعه را دچار تهدید خواهد کرد؛ معتادانی که امروزه بر اثر مصرف بالای مواد مخدر اکنون به تکدی گری روی آورده اند.
حمید یکی از جوانانی است که اکنون زندگی او در سطل های زباله سپری می شود، به گفته ی حمید او در دنیای اعتیاد غرق شده، و هیچ راه برگشتی را برای خود نمی بینید، او پل های پشت سرش را یکی پس از دیگری خراب کرده است.
 
 
 

 
 
وی به خبرنگار ما گفت: اعتیاد خانواده، زندگی،شادی و حتی زنده بودن را از انسان سلب می کند، اما هستند کسانی که هنوز این موضوع مهم را نمی دانند و ناخوداگاه به این سو کشانده می شوند.
حمید همچنین گفت: نیمه شب به دنبال یک وعده غذایی برای سیر کردن شکم خود در سطل های زباله هستم؛ مردم برای معتادها پول آنچنانی نمی دهند، مجبورم به سطل های زباله روی آورم.
وی ادامه داد: اگر کارگری پیدا شود، حتما برای کار خواهم رفت اما هیچکس به یک آدم معتاد اعتماد ندارد و فکر می کنند همه ی معتادها سارق هستند؛ اما برخی ها هنوز شرافتشان را دارند و روزی حلال می خورند.
حمد بیان داشت: پول عمل اعتیادم را از طریق تکدی گری به دست می آورم، اما بازهم برای سیر کردن شکم کفاف نمی دهند و مجبورم به سطل زباله پناه آوردم.
حمید تنها زباله گرد در منطقه سیستان نیست؛ اعتیاد بسیاری از جوانان دیگر این منطقه را در باطلاق خود به طوری غرق کرده که هیچ راه بازگشتی را برای آنان باقی نگذاشته است.
 
130 هزار دانش آموز معتاد روی دست مسئولین
 
 
حسین طلا عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری مهر گفت: بر پایه اعلام وزارت آموزش و پرورش در اول مهرماه سال ۱۳۹۴ حدود ۱۳ میلیون نفر دانش آموز در کشور تحصیل می کنند که در مقطع سنی ۷ تا ۱۹ سال هستند.
وی در ادامه در خصوص سن اعتیاد در دانش آموزان یادآور شد: برپایه گزارش‌ها سن اعتیاد به ۱۳ سالگی کاهش پیدا کرده است و ۱۳ سالگی یعنی نوجوانی که در ابتدای دوران تحصیلی دوره دوم خود یعنی در کلاس هفتم یا همان دوم راهنمایی سابق است.
طلا درباره این آمار گفت: برپایه آمار اعلامی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر هم اکنون یک درصد از تعداد کل دانش آموزان کشور دارای اعتیاد هستند و بر مبنای صحت این آمار تعداد ۱۳۰ هزار نفر دانش آموز معتاد پشت نیمکتهای مدارس در حال تحصیل هستند، اما مسئولین وزارت آموزش و پرورش این آمار را قبول ندارند.
 

انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdcc4iqo.2bqmm8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما