> نارضایتی شهروندان از پیمانکاران طرح 46 هزار هکتار در سیستان | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۳
پوشش گیاهی سیستان که می تواند تغذییه مناسبی برای دام های سبک دامداران شهروندان سیستانی باشد به وسیله سهل انگاری پیمانکاران از بین می رود .

به گزارش عصر هامون  به نقل از  ندای هیرمند؛  آبیاری مزارع سیستان به وسیله لوله، که به طرح 46 هزار هکتار در سیستان معروف است این روزها به طوری در سیستان ادامه کار می دهد که در برخی از موارد باعث بروز مشکلاتی برای کشاورزان و روستائیان شده است.

این طرح که قرار بود ده هزار هکتار آن در دولت یازدهم به بهره برداری برسد اکنون در حالی روند کند و لاک پشتی خود را ادامه می دهد که در برخی از مناطق باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و همچنین تخریب لوله های آب شرب شهروندان می شود.

برخی از قطعی های پی در پی آب در روزهای گرم تابستان در سیستان بر اثر سهل انگاری پیمانکاران طرح 46 هزار هکتار رخ می دهد، جایی که پیمانکاران طرح با بی اعتنایی به محل لوله های آب شرب با بیل مکانیکی آن ها را تخریب کرده و باعث شکستگی لوله می شوند.

جدا از اینکه آب شرب به واسطه مامورین اداره آب و فاضلاب شهری و روستایی در مدت زمان محدودی تعمیر و بازسازی می شود، پیمانکاران این طرح در برخی از مناطق اندک پوشش گیاهی منطقه سیستان را نیز به واسطه حرکت خودروهای مکانیکی در این مسیر از بین برده اند.

پوشش گیاهی سیستان که می تواند تغذییه مناسبی برای دام های سبک دامداران شهروندان سیستانی باشد به وسیله سهل انگاری پیمانکاران از بین می رود .

 

 

 

 

یکی از کارگران طرح 46 هزار هکتار به ندای هیرمند گفت: برخی از پیمانکاران طرح آبرسانی به مزارع که اکثراً غیر بومی هستند رفتار نامناسبی با کارگران سیستانی دارند.

وی افزود: حقوق های معوقه کارگران نیز یکی دیگر از مشکاتی است که کارگران این طرح آن را به یدم کی کشند در حالی که پیمانکار ، در موقع مقرر حق الزحمه خود را دریافت می کند.

حجت الاسلام گزمه امام جمعه شهرستان هیرمند نیز در این خصوص گفت: طرح  46هزار هکتار در سیستان قرار بود  ده هزار هکتار آن در سال 95 به بهره برداری برسد اما اکنون می گویند تا سال 97 تحویل داده می شود البته امیدوار هستیم تا در این سال تحویل بدهند زیرا روند کار کند و لاکپشتی پیش می رود.

 

 

 

 

وی افزود: با اینکه پول هنگفتی در این طرح خرج می شود اما مشخص نیست چرا مجریان طرح ، روند آن را را کند و با تاخیر روبه رو ساخته اند.

برخی از کارشناسان بر این باورند که لوله گذاری طرح 46 هزار هکتار در سیستان مهندسی شده پیش نرفته است با عبور آب از این لوله ها در مدت زمان محدودی لوله های ترک خورده و از بین می روند و مسیر آب مسدود خواهد شد.

با این حال امروزه سیستان نیاز جدی به اجرای این طرح دارد، طرحی که با تکمیل آن می توان تحول مناسبی در معیشت خانواده ها مشاهده کرد.

 

 

 

انتهای پیام /

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcippa3.t1avq2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما