> غبار مهر در هیرمند در آستانه بازگشایی مدارس | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۱
بسیاری از مدارس در شهرستان هیرمند هر چند بلااستفاده مانده اند اما زیر خروارها خاک مدفون مانده اند و در سال های آینده گویا به طور کل دفن شده و آثاری از آنها باقی نخواهند ماند.

به گزارش عصر هامون به نقل از ندای هیرمند؛ شمیم خوش مهرماه،ماه مهربانی و علم آموزی مشام جان ایران را می نوازد و نیک می دانیم که نخستین  روزهای ورود به مدرسه، اهمیت و تاثیر بسزایی در نوع نگرش و برداشت کودکان از محل تحصیل و بالطبع موفقیت و عدم موفقیت آنان در ادامه راه، خواهد داشت.

اگر اولین برخورد کودک با مدرسه خوب و صحیح انجام گیرد موجبات ایجاد علاقه و انگیزه،ذوق و شوق و پویایی او را فراهم و اگر خاطره ای بد بر لوح جانش نقش بندد باعث تنفر از دبستان، تحصیل، اضطراب، ترس و امثال آن می شود، همانگونه که هیچ یک از ما خاطره ی روزهای آغازین مدرسه را هرگز از یاد نخواهیم برد.

با این حال بسیاری از مدارس در شهرستان هیرمند هر چند بلااستفاده مانده اند اما زیر خروارها خاک مدفون مانده اند و در سال های آینده گویا به طور کل دفن شده و آثاری از آنها باقی نخواهند ماند.

تلاش شود حداقل از لحاظ ظاهری فضاهای آموزشی چشم نوازتر،بهتر و در شان نام معلم و دانش آموز باشد تا کمتر از مظلومیت این شهر رنج ببریم.

برخی از مدارس در روستاهای بخش قرقری شهرستان هیرمند به دلیل مجاورت با دریاچه هامون و قرار گرفتن در راس طوفان ها امروزه به وضعیت بدی دچار شده اند به طوری که برخی از فضاهای آموزشی این محیط به زیر شن ها رفته است و غیر قابل استفاده شده اند.

به گفته برخی از اهالی این مدارس اکنون به دلیل فرسودگی و همچنین قدمت بالا بلا استفاده اند در کنار این آموزشگاه ها مدارسی نوساز احداث شده است.

در سال های اخیر خیرین مدرسه ساز بسیاری با پیگیری مدیر آموزش و پرورش جهت احداث مدرسه به شهرستان هیرمند مراجعه کرده اند، اما محرومیت در این منطقه به قدری افزایش یافته است، که هر گوشه از این منطقه نیاز به یک خیر مدرسه ساز دارد.

 

 

 

 

حمید سارانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان هیرمند در این خصوص گفت: ر این شهرستان بیش از15 هزار دانش آموز در 176 باب مدرسه به مربیگیری یک هزار و صد معلم  در حال تحصیل می باشند که در سال های اخیر با توجه به محرومیت سنگین منطقه بازهم توانسته اند موفقیت های علمی چشم گیری را کسب نمایند.

وی افزود:  اقدام به ساخت بیش از ۲۸ پروژه در راستای پیشرفت فضاهای تحصیلی در روستاهای محروم این شهرستان؛ اقدامی است که با همکاری مدیریت استان به سرانجام رسیده است.

سارانی تصریح کرد: ساخت مدرسه ؛و سالن چند منظوره جهت رفاه حال دانش آموزان و همچنین خداحافظی دانش آموزان با ساختمان های فرسوده نیز از جمله اقدات آموزش و پرورش هیرمن در سه سال گذشته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان هیرمند خاطرنشان کرد: خرید بیش از ۵۹۰ وسیله گرمایشی و سرمایشی توسط خیرین و اهداء آنان به مدارس هیرمند؛تخصیص یک میلیارد تومان لوازم التحریر؛کیف و کفش برای دانش آموزان و همچنین ورود ۳۸۰ نیروی تازه نفس به آموزش و پرورش هیرمند از دیگر اقدامات آموزش و پرورش هیرمند در آغاز پروژه دوم است.

انتهای پیام/

https://www.asrehamoon.ir/vdcbaab9.rhbwzpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما