تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۰
یک روشن دل سیستانی گفت: چشم ها یکی از مهمترین اعضای بدن به شمار می روند که از دست دادن آن انسان را از زیبایی های جهان هستی که به دست خدای بزرگ بنا شده است محروم می سازد.

به گزارش عصر هامون به نقل از ندای هیرمند؛ بیست و سوم مهرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز عصای سفید نام گذاری شده است، روزی که مربوز به روشن دلان کشور می شود، اکثر نابینایان در بدو تولد و به صورت مادرزادی به این مشکل دچار می شوند.

احمد میرشکار یکی از روشن دلان منطقه سیستان به خبرنگار ندای هیرمند گفت: شعار معلولیت ، محدودیت نیست، می تواند انگیزه ای مضاعف به برخی از معلولان بدهد، امروزه در کشور برخی از افراد موفق معلول هایی هستند که خود را توانسته اند باور کنند و به خدای خود ایمان داشته اند.

وی افزود: بدون شک از دست دادن یک عضو از بدن انسان می تواند برای هر فردی دردسرساز باشد، چشم ها یکی از مهمترین اعضای بدن به شمار می روند که از دست دادن آن انسان را از زیبایی های جهان هستی که به دست خدای بزرگ بنا شده است محروم می سازد.

میرشکار تصریح کرد: روشن دلان امروزه در جامعه بسیاری از مکحدودیت ها و محرومیت ها را به یدک می کشند، مثلا در منطقه محروم سیستان که با چالش های متعددی رو به رو است، زندگی یک نابینا با معضلات بسیاری رو به رو می شود.

این روشن دل سیستانی تصریح کرد: بزرگترین مشکل در این منطقه سرعت بالای خودروها در خیابان و همچنین چاله های خیابان ها است، خیابان های زابل به قدری شلوغ و ناهموار هستند که تردد از آن برای یک فرد نابینا بدون کمک دیگران غیر ممکن است.

وی ادامه داد: عدم مناسب سازی پیاده رو ها برای نابینایان نیز در اکثر معابر شهر زابل دیده می شود، گرچه برخی از پیاده رو های اصلی این شهر مناسب سازی شده اند اما این مهم نیاز جدی برای بازسازی و توجه بیشتر به نابینایان دارد.

میرشکار گفت: عمده مشکلات نابینایان در جامعه بیکاری است، گرچه امروزه بیکاری برای جوانان سالم و جویای کار نیز محدود شده است، اما قشر نابینایان از این امر به طور کل محروم هستند به طوری که یک فرد کم بینا یا نابینا باید ادامه زندگی خود را یا محتاج بهزیستی و یا چشم به واریز یارانه ها بدوزد.

طبق آمار بدست آمده در حال حاضر بیش از ۳۶ میلیون نفر در جهان نابینا هستند در حالی که بیش از ۲۱۷ میلیون نفر نیز مبتلا به محدودیت بینایی در حد متوسط تا شدید هستند،تا سال ۲۰۵۰  احتمالا تعداد افراد نابینا از ۱۱۵ میلیون نفر خواهد گذشت و شمار افراد دارای محدودیت بینایی به ۵۸۸ میلیون نفر خواهد رسید.

 

 

انتهای پیام/

https://www.asrehamoon.ir/vdcc1xqo.2bqoi8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما