تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۵
روستای تپه کنیز بخش قرقری شهرستان هیرمند که با بیش از 70 خانوار یکی از روستاهای مرزی فراموش شده این شهرستان است ، عدم آسفالت مسیر آن باعث شده است تا ارتباط روستائیان با شهرها کمتر شود.

به گزارش عصر هامون به نقل از  ندای هیرمند؛ مسیر های ارتباطی امروز به دلیل سهولت در تردد نیاز جدی به توجه مسئولین جهت آسفالت و یا شن ریزی دارند.

بسیاری از مسیرهای ارتباطی در برخی از شهرستان ها امروزه به فراموشی سپرده شده است، روستاهایی که در بدترین شرایط معیشتی به سر می برند اصولا مسیرهای ارتباطی نامناسبی دارند.

روستای تپه کنیز بخش قرقری شهرستان هیرمند که با بیش از 70 خانوار یکی از روستاهای مرزی فراموش شده این شهرستان است ، عدم آسفالت مسیر آن باعث شده است تا ارتباط روستائیان با شهرها کمتر شود.

مردم این روستا که در شمال شهرستان هیرمند قرار دارد، پس از خشکسالی تالاب هامون به کارگری روی آورده اند، آنها مجبورند تا هزینه های گزافی را برای رسیدن به زابل بپردازند.

اکثر کارگران ساختمانی از روستاها به زابل می روند و با تجمع در میدان کارگر این شهرستان خود را برای کار آماده می سازند، یک روستا نشین در شهرستان هیرمند دست کم 10 الی 15 هزار تومان باید کرایه تاکسی بدهد تا بتواند به شهر زابل برسد.

مزد یک کارگر بین 20 الی 25 هزار تومان است، و با هزینه کرایه تاکسی یک کارگر روستایی نیم بیشتری از دست مزد خود را باید صرف هزینه تاکسی گرداند که یکی از دلایل سنگینی هزینه ها مسیرهای ارتباطی نا مناسب است.

اصولا تاکسی داران از مسیرهای خاکی تردد نمی کنند، و یا اگر این مهم را متقبل شوند باید پول بیشتری به آنها پرداخت شود، روستای تپه کنیز شهرستان هیرمند بیش از پنج کیلومتر جاده خاکی دارد که این امر باعث شده است هزینه های اضافی نصیب تاکسی داران شود.

 

 

 

 

 

از این رو نه تنها مشکل کار و معیشت روستائیان به مسیرهای ارتباطی وابسته است ، بلکه دانش آموزان اینگونه روستا نیز از سرویس های مدرسه محروم هستند، برخی از دانش آموزان مجبورند این مسیر پنج کیلومتری را پیاده به مدرسه بروند و همین مقدار را نیز پیاده به خانه بازگردند.

در همین راستا یکی از روستا نشینان روستا تپه کنیز شهرستان هیرمند گفت: این روستا نه تنها جاده ندارد بلکه از امکاناتی همچون خانه بهداشت، مدرسه و دیگر امکانات رفاهی محروم است.

وی افزود: اگر کسی در این روستا بیمار شود، بدون شک جان خود را از دست خواهد داد زیرا نه تنها خودرویی در روستا وجود ندارد بلکه برای رسیدن به درمانگاه باید مسافتی بالغ بر 10 کیلومتر را پیاده طی کرد.

وی تصریح کرد: آسفالت جاده مهمترین نیاز روستائیان است، زیرا با بهبود جاده بسیاری از مشکلات روستا حل خواهد شد.

https://www.asrehamoon.ir/vdchvxnw.23nwqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما