تاریخ انتشار :پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۲
بیمارستان جدید شهرستان سراوان که کلنگ احداث آن در سال 88 به زمین زده شده ، پس از گذشت هشت سال، 78 درصد پیشرفت کرده است.
به گزارش عصرهامون، به نقل از شستون؛ بیمارستان رازی شهرستان سراوان قدیمی ترین مرکز درمانی شهرستان های سراوان،  سیب و سوران ومهرستان است که گفته می شود قدمت این ساختمان به پنجاه سال قبل باز می گردد. 
 
قدمت بالای ساختمان بیمارستان سراوان موجب شده است که گهگاهی شاهد قطع برق این مکان در فواصل مختلف سال باشیم. 
 
در فروردین ماه سال جاری قطع شدن برق بیمارستان منجر به نگرانی شهروندان شده بود و گلایه مندی های شدیدی را جهت به درازا کشیده شدن روند ساخت پروژه بیمارستان جدید این شهرستان به همراه داشت که شهروندان این خطه از کشور پس از گذشت هشت سال همچنان چشم انتظار افتتاح هستند. 
 
‌ سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستان 218 تختخوابی سراوان در آذر ماه سال گذشته،  از افتتاح بیمارستان این شهرستان تا اواخر دولت یازدهم خبر داده بود  که این وعده نیز تا پایان سال جاری به تعویق افتاد.
 
در روزهای اخیر درویش نارویی فرماندار سراوان به همراه مدیر کل دفتر فنی استاندارد،  مدیر کل راه و شهرسازی استان، مدیر عامل سازمان نظام مهندسی از بیمارستان در حال ساخت شهرستان سراوان بازدید کرد. 
 
وی تکمیل و تجهیز این بیمارستان در اسرع وقت را یکی از دغدغه های اصلی این شهرستان بیان کرد و گفت: بیمارستان سراوان یکی از برجسته ترین پروژه های عمرانی استان  به شمار می رود که در حال حاضر 78 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. 
 
فرماندار سراوان با اشاره به سرمایه گذاری 120 میلیاردی دولت در حوزه بهداشت و درمان سراوان افزود: با توجه به مرزی بودن این شهرستان و پیشانی جمهوری اسلامی ایران در جنوب شرق، این بیمارستان کارکرد توریست درمانی خواهد داشت. 
 
گفتنی است؛ پروژه ساخت بیمارستان 218 تخت خوابی شهرستان سران در زمینی به مساحت 8 هکتار با زیر بنای 16 هزار متر مربعی در پنج طبقه در حال ساخت است که کلنگ آغار احداث این پروژه در سال88 به زمین زده شد. 
 
انتهای پیام/ الف. د
https://www.asrehamoon.ir/vdcbw9b9.rhb9zpiuur.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما