تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۲۴
مدیر کل دامپزشکی سیستان وبلوچستان از تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
مراکز مجاز عرضه فرآورده های دامی زیر ذره بین سازمان دامپزشکی
مهدی حسینی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در استان خبر داد و افزود: این طرح با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی اجرا می شود.

وی زمان آغاز این نظارت ها را از امروز تا 17 خرداد ماه جاری عنوان کرد و ادامه داد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان با ساماندهی و راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار بازرسی، متشکل از 29 اکیپ سیار ، 21 اکیپ ثابت و 80 نفر بازرس دامپزشکی  در سراسر استان اجرا خواهد شد.

به گفته وی، این بازرسی ها روزانه در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در حال انجام است.

مدیر کل دامپزشکی استان از شهروندان خواست تا به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده های دامی مورد نیاز خود اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی را صرفاٌ از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت این اداره تهیه کنند چرا که این مراکز تحت نظارت قرار دارند.

به گزارش عصرهامون اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی در شهرستانها، با شماره تلفن 1512، آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سئوالات شهروندان می باشد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdci3zazyt1azr2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما