تاریخ انتشار :يکشنبه ۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۱
در صورتی که از برخی علایم کُشنده در موز غفلت کنید، این میوه می تواند در عرض دو ساعت جان شما را بگیرد.
موزهای کشنده را بشناسید
به گزارش گروه اجتماعی عصرهامون، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.

این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد.

لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.

منبع: العالم

انتهای پیام/7473
  https://www.asrehamoon.ir/vdcaouna.49noe15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما