پایگاه خبری تحلیلی عصر هامون 22 مرداد 1398 ساعت 12:27 https://www.asrehamoon.ir/video/114876/کنه-عامل-انتقال-بیماری-تب-کریمه-کنگو-انسان-گوشت-قبل-مصرف-24-ساعت-یخچال-نگهداری-شود -------------------------------------------------- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سراوان: عنوان : کنه عامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان/گوشت قبل از مصرف 24 ساعت در یخچال نگهداری شود -------------------------------------------------- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سراوان گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک میان انسان و دام است که از طریق گزش کنه به انسان منتقل می شود. متن : به گزارش عصرهامون؛ محبوبی در گفت و گو با شستون با اشاره به اینکه بیمه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است،  بیان کرد: این بیماری از طریق دام به انسان سرایت می کند و یا از طریق گزش کنه به انسان منتقل می شود.  وی افزود:افرادی که دام را ذبح می کنند،  دامپزشکان، سلاخان و قصابان نسبت به دیگر افراد بیشتر در معرض خطر مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو قرار دارند.  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سراوان ادامه داد: مردم هنگام خرید دام زنده دقت داشته باشند تا دام دارای کنه نباشد، دام مورد تأیید کارشناسان بهداشتی قرار گرفته باشد و همچنین گوشت را قبل از مصرف تا 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند. محبوبی با بیان اینکه اگر نکات بهداشتی لازم رعایت نشود ممکن است انسان جان خود را از دست دهد، تصریح کرد: علائم اولیه تب کریمه کنگو مانند سرما خوردگی است، دل درد، بدن درد و سردرد و خون ریزی کل اعضای بدن از دیگر علائم این بیماری به شمار می رود  که اگر فرد بیمار درمان نشود منجر به مرگ وی می شود.  وی ضمن توصیه به اینکه اگر فردی دارای چنین علائمی شد بدون فوت وقت به پزشک مراجعه کند، خاطر نشان کرد: تا کنون در شهرستان سراوان ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو گزارش نشده است. انتهای پیام/