پایگاه خبری تحلیلی عصر هامون 4 مهر 1399 ساعت 10:03 https://www.asrehamoon.ir/news/130179/خوردن-این-نوع-آجیل-اعصابتان-آرام-می-کند -------------------------------------------------- عنوان : خوردن این نوع آجیل اعصابتان را آرام می کند -------------------------------------------------- اقتصادنیوز : تقویت اعصاب و درمان بسیاری از بیماری‌های مربوط به اعصاب با مصرف نوعی آجیل در دسترس قابل درمان است. متن : به گزارش عصرهامون به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، بادام جز یکی از خشکبار‌هایی که است که در تمام فصل‌های سال یافت می‌شود. این خشکبار ریشه بسیار توانمندی داشته و با کمی رطوبت رشد می‌کند؛ دارای برگ‌های بیضی شکل، باریک، نوک تیز و بسیار پررنگ است. بخش زیادی از بادام درختی از روغن تشکیل شده و بر خلاف باور عموم مصرف این روغن ضرری ندارد،  بلکه دارای فواید زیادی هم است. حتی در بسیاری از لوسیون‌ها و لوازم آرایشی بهداشتی نیز از این روغن استفاده می‌شود. براساس نظر متخصصان بادام درختی حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله امولسیون، صمغ، قند و موسیلار است. ۴/۷ گرم آب، ۵۹۸ گرم انرژی، ۱۸/۶ گرم پروتئین، ۵۴/۲ گرم روغن اشباع نشده، ۱۹/۵ گرم نشاسته، ۳۲۰ میلی گرم کلسیم، ۵۰۰ میلی گرم فسفر، ۴/۷ میلی گرم آهن، ۷۷۰ میلی گرم پتاسیم، ۰/۲۵ میلی گرم ویتامین ب ۱، ۰/۹ گرم ویتامین ب ۲ و ۳/۵ میلی گرم ویتامین ب ۳ از جمله ترکیبات اصلی بادام درختی هستند. بادام درختی دارای طبع گرم و‌ تر  بوده و از خواص آن می توان به نرم کننده سینه، درمان کننده زخم روده و مثانه‌ها، درمان اسهال، تقویت کننده معده،  کاهش درد کبد و سرفه همزمان با مصرف عسل اشاره کرد و به علت کلسیم، فسفر و آهن درمان کننده گلودرد، تقویت مغز و آرام کننده اعصاب بوده همچنین درمان کننده سوزش و درد‌های مجاری و ادراری، مفید برای بینایی از دیگر خواص مصرف بادام است.  وجود ویتامین E در بادام درختی موجب جلوگیری از ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی، فراموشی، عملکرد بد اعصاب و سیستم ایمنی بدن می‌شود و برای جلوگیری از تشکیل آب مروارید، ضعیف شدن ماهیچه‌ها و پروستات مفید است همچنین  به دلیل وجود ویتامین ها، پروتئین‌ها و آهن  برای درمان کم خونی هم تاثیر دارد. از فواید دیگر بادام می توان به تقویت ریشه دندان ها، لثه و خشکی دهان اشاره کرد. مصرف بادام به صورت نارس موجب بروز انواع بیماری از جمله مشکل هضم می‌شود. طبق نظر طب سنتی مصرف این آجیل برای مادران باردار،  شیرده و افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.