برخی از خبازی های قدیمی در سیستان و بلوچستان با دستان توانمند خود با پخت نان محلی و فروش به مشتریان، توانستند لبخند رضایت از طعم خوب نان را دوباره بر لبهای مشتریان بنشانند.
گزارش تصویری/ احیاء پخت نان سنتی و محلی در جنوب شرق کشور
10 اسفند 1396 ساعت 7:47
برخی از خبازی های قدیمی در سیستان و بلوچستان با دستان توانمند خود با پخت نان محلی و فروش به مشتریان، توانستند لبخند رضایت از طعم خوب نان را دوباره بر لبهای مشتریان بنشانند.
به گزارش عصرهامون به نقل از تفتان ما، در سالهای اخیر با ورود انواع نانهای کارخانهای و فانتزی در بازار و کمشدن جمعیت روستاها به سبب مهاجرت به شهر، کم کم بساط پخت نانهای محلی برچیده شد، اما در سیستان و بلوچستان پختن نان محلی به عنوان بخشی از فرهنگ مردم این مناطق است و برخی از خبازی های قدیمی با دستان توانمند خود با پخت نان محلی و فروش به مشتریان، توانستند لبخند رضایت از طعم خوب نان را دوباره بر لبهای مشتریان بنشانند.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
انتهای پیام/
کد مطلب: 101534