کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

هفت نوع مواد غذايي اگر دوبار گرم شوند سرطان‌زا هستند

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 13 ارديبهشت 1394 ساعت 11:24

نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.


به گزارش سرویس سلامت عصرهامون، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
2-چغندر به سبب آنکه نیترات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
انتهای پیام/4382


کد مطلب: 67743

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/67743/هفت-نوع-مواد-غذايي-اگر-دوبار-گرم-شوند-سرطان-زا-هستند

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir