کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

خوردنی‌های فصل بهار

قدس آنلاین , 14 ارديبهشت 1394 ساعت 13:26

بهار به دلیل رطوبت بیشتر و روزهای بلند ، همچنین حساسیت‌های فصلی بی‌حالی بوجود می‌آورد.


به گزارش گروه خواندنی های عصرهامون، پیام فرح‌بخش،‌ متخصص تغذیه در گفتگو باباشگاه خبرنگاران گفت: بهار به علت رطوبت بیشتر و روزهای بلند و همچنین روییدن گل و گیاهان که ایجاد حساسیت‌های فصلی می‌کند باعث ایجاد بی‌حالی در افراد می‌شود.
وی افزود: آنچه که در این میان اهمیت دارد، نقش مواد غذایی و تغذیه‌ی مناسب است که کسالت را از افراد دور می‌کند.
وی ادامه داد: در وهله‌ی اول غذاهایی که در اصطلاح عامیانه طبع سردی دارند، مصرف نشود یا در صورت امکان کمتر استفاده شوند مانند: خیار.
فرح‌بخش گفت: بالعکس اگر مصرف ادویه‌جات در این فصل افزایش داده شود سطح انرژی در بدن افزایش پیدا می‌کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود 3 تا 4 لیوان چای و همچنین 2 تا 3 فنجان قهوه و نسکافه که حاوی کافئین هستند در روز استفاده شود تا رفع کسالت در افراد شود.
انتهای پیام/4382


کد مطلب: 67778

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/67778/خوردنی-های-فصل-بهار

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir