کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سرمایه گذاران افغان وارد سیستان و بلوچستان شدند/ سیستان دارای جایگاه ممتاز اقتصادی

4 مرداد 1394 ساعت 12:11

یک هیات اقتصادی و سرمایه گذاری ازکشور افغانستان با هدف بررسی همکاری های اقتصادی مشترک و بازدید دو روزه از ظرفیت های اقتصادی و تولیدی سیستان وارد استان سیستان و بلوچستان شد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی عصر هامون، هیات تجاری، بازاریابی و سرمایه گذاری ولایت قندهار افغانستان روز شنبه به منظور بازدید از ظرفیت های سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان از طریق مرز میلک وارد سیستان و بلوچستان شد.
این هیات پس از ورود در گمرک مرزی میلک با تجار و مسوولان ایرانی دیدار کرده و در نشستی صمیمی به تبادل نظر در زمینه های تجاری و اقتصادی پرداختند در ادامه این بازدید رحم الدین حاجی آغا رییس بورد اقتصادی و مشاور ارشد اتاق های تجاری افغانستان در گفت و گو با یکی از رسانه ها گفت: در این سفر تجاری تجار ولایت های قندهار، نیمروز و فراه برای بازدید از ظرفیت های سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان حضور دارند که در صورت سهولت در امور کمرگی ایران و افغانستان سرمایه گذاران افغان مشتاق سرمایه گذاری در ایران هستند.
وی اظهار داشت: اعضای این هیات به اتفاق تجار ایرانی از کشتارگاه صنعتی دام و لبنیات سیستان دیدن کرده که بسیار مورد استقبال و رضایت تجار افغان قرار گرفت زیرا کشتارگاه صنعتی سیستان از نگاه بهداشتی و پزشکی مطابق با قوانین بین المللی است.

مشاور ارشد اتاق های تجاری افغانستان گفت: بدلیل اینکه جمهوری اسلامی ایران از مارکتینگ خوبی برخوردار است صادرات کالاهای تولیدی آن به کشور افغانستان ضروری به نظر می رسد و تجار افغان نیز علاقه مند به صادرات خشکبار و دیگر کالاهایشان به ایران هستند.
وی تاکید کرد: بدنبال سرمایه گذاری مشترک تجار ایران و افغانستان در مناطق مرزی دو کشور هستیم زیرا علاقه مندیم مناطق مرزی سیستان و بلوچستان و افغانستان از طریق مراودات اقتصادی رشد کنند.
حاجی آغا با بیان اینکه ملاحظات مرزی در حال حاضر تقریبا خوب است تصریح کرد: بدلیل گرمای زیاد و احتمال فاسد شدن برخی مواد غذایی باید راهکار مناسبی در هر دو سوی مرز برای سهولت در صادرات و واردات انجام شود.
وی انجام سفرهای تجاری و بازدیدهای هیاتهای تجاری از ایران را بسیار مفید و موثر دانست و از استقبال خوب ایران از این هیات تجاری تقدیر کرد.
رییس بورد اقتصادی افغانستان واردات و صادرات از مرز مشترک ایران و افغانستان به ویژه مرز میلک را از نگاه ترانسپورتی و ترانزیتی به سبب سهولت و کاهش نرخ تمام شده بسیار خوب و مفید عنوان کرد.
این هیات همچنین قرار است در زاهدان و چابهار از توانمندی های صنعتی، تجاری و بندری و محور ترانزیتی دیدن کنند.
انتهای پیام/9031


کد مطلب: 71700

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/71700/سرمایه-گذاران-افغان-وارد-سیستان-بلوچستان-شدند-دارای-جایگاه-ممتاز-اقتصادی

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir