ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> دلواپس دیروز تخریبگر امروز سلانه سلانه تا انتخابات خبرگان | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۰۵
بعد از اعلام حکم جگر گوشه هاشمی صراحت لهجه او برای قلع و قمع همه بیشتر شده است و آیت الله هر روز بر طیف خاصی می تازد.
دلواپس دیروز تخریبگر امروز/ سلانه سلانه تا انتخابات خبرگان
به گزارش خبرنگار سیاسی عصرهامون، شاید برای شناخت بهتر مشی هاشمی رفسنجانی باید گریزی بزنیم به سالهای آخر ریاست جمهوری او در دوران سازندگی همان سالهایی که سنگ بنای افول این سیاستمدار همه کاره زده شد. در سالهایی که انتقاد از او جرات می خواست، اما عده ای بودند که در سالهای آخر ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی او را به توپ انتقاد بستند، مرد اول آن روز اقتصاد و سیاست کشور که جایگاهش هر روز متزلزل تر می شود توسط قماش چپ های تندرو که دل در گرو اصلاح طلبان داشتند به رگبار انتقادها بسته شد.
چپی ها تندرو به او لقب عالی جناب سرخ پوش دادند و پای او را در قتل های زنجیره ای به میان آوردند خلاصه در زمانی که زنجیره ای های اصلاحات تیترهای تند علیه او می زند، هاشمی چرخش مشکوکی را پیشه کرد.
نماینده انقلابی و دلواپس سابق که حالا دستش از ریاست جمهوری کوتاه شده بود به یکباره وارد زمین چپ ها شد و معادلات سیاسیون را تغییر داد.
در دوران اصلاحات که تئوری "فتح سنگر به سنگر" مجلس و دولت را در اختیار تندروها قرار داده بود و جریان داسی اصلاحات به دنبال زدن اصل ولایت فقیه بود یک ماهیگیر قهار از راست های مدرن توانست ماهی خود را صید کند و دل جبهه اصلاحات را ببرد.
بعد از این ماجراها بود که هاشمی رفسنجانی سلانه سلانه از مواضع گذشته خود کوتاه آمد و شد یک اصلاح طلب تمام عیار. هاشمی نماینده جریانی شد که روزی بر او خنجر می کشیدند.
او پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلبان را ناباورانه‌اي به سوی خود جلب کرد و شد یکه تاز عرصه اصلاحات که مطالبات این جریان از کانال او عبور می کند.
اما این پایان ماجرا نبود هاشمی در جریان فتنه 88 چرخش سیاسی خود را کاملا به رخ همگان کشید، دفاع تمام قد از افرادی که به دنبال زدن ریشه ولایت فقیه بود، نامه معروف بدون سلام هاشمی، آخرین نماز جمعه تهران و وکیل مدافع اخلال‌گران شدن باعث شد او تریبونی را روزگاری در آن از نظام و نهادهایش و سیاست‌هایش دفاع مي‌کرد را برای همیشه از دست داد و بار دیگر به همگان یادآور شد که او برای اصلاح‌طلبان تکیه گاه محکمی است این رفتارهای ساختار شکنانه باعث شد پدر معنوی اصلاح طلبان هر روز منزوی تر شود.
گوشه نشینی به مردی که سالها در صف اول قدرت قرار داشت چندان خوشایند نبود، همین باعث شد او دقایق پایانی انتخابات 92 عزم ورود به انتخابات ریاست جمهوری را بکند هاشمی آمدن خود را مطالبه عمومی عنوان کرد و گفت برای انجام تکلیف آمده است اما کهولت سن بود که شورای نگهبان را مجبور کرد او را تایید نکند، البته قانون برای همه یکسان بود هاشمی با دلخوری کنار رفت عارف هم همچنین، این کنار گذاشتن و کناره گیری این دو باعث ائتلاف بر روی روحانی شد، دولتی که هاشمی آن را وام دار خود می داند و می گوید: روحانی جوانی من است این روزها سایه سنگین هاشمی بر دولت یازدهم کاملا مشهود است.
شوقی هاشمی برای قرار گرفتن در راس او را بر آن داشت تا یک بار دیگر شانس برای شرکت در آزمون ریاست مجلس خبرگان را امتحان کند اما نتوانست نظر دیگر خبرگان را جلب کند در همین زمان پرونده جگر گوشه او نیز در قوه قضاییه مشغول بررسی بود و بعد از این که محکوم شد و رای زندان برای او صادر شد هاشمی نه اتهامات را قبول داشت و نه حکم را قبول کرد و انتقادات رگباری خود را به سمت نهادهای امنیتی و اطلاعاتی روانه کرد، البته حجم پرونده مهدی هاشمی آنقدر سنگین بود که پدر هم دیگر توان دفاع نداشت.
اما هاشمی همچنان می تازد او که خیال خانه نشینی ندارد از عزم خود برای تکیه بر مسند خبرگان می گوید، البته باید به او حق داد که به ترک دیوار ها هم گیر بدهد، بعد از محکومیت فرزند، هاشمی با صراحت بیشتری بر قوه قضاییه، شورای نگهبان و نهاد های امنیتی و انتظامی می تازد.
هاشمی در حالی توافق هسته‌اي را یکی از آرزوهایش مي‌دانسته که برآورده شد و از شکسته شدن تابوی مذاکره با آمریکا لذت مي‌برد و بازگشای سفارت غربی ها در ایران می گوید که دشنه خود را زیر گلوی انقلابی ها قرار داده و به چپ و راست نظام گیر می دهد.
اگر چه هاشمی می گوید: اگر می‌بینید بعضی‌ها که قبلاً با من موافق نبودند و حالا همراه شده‌اند، من عوض نشده‌ام، بلکه آنها عوض شدند، اما مهم قضاوت ملتی است که هاشمی را هاشمی کرد.
هاشمی رفسنجانی پس از دولت تدبیر و امید نفس هایش عمیق تر و گام هایش استوار تر شد، مردی که به گفته فرزندش قرار بود از سیاست کناره گیری کند، با کمک دو ضلع مثلث جماران در فکر تکیه بر مسند خبرگان است.
مردی که از تابو شکنی استقبال می کند در حالی به دنبال کرسی ریاست خبرگان است که دیگر مانند گذشته صدایش در این مجلس شنیده نمی شود و تنهاتر از گذشته در ساختمان خبرگان قدم می گذارد. حال اگر ترفند اصلاح طلبان بگیرد و آنها کنترل مجلس خبرگان را در دست بگیرند باید منتظر شکستن تابوهای داخلی از جنس فتنه 88 باشیم، تابوهایی که حلقوم برخی ها آنها را می شکند.

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdca6en0.49nua15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما