تاریخ انتشار :شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۴۲
رئيس سازمان بسيج سازندگي كشور گفت: 70 هزار شغل در كشور با احداث 45 هزار واحد توليدي كوچك ايجاد مي‌شود.
بسيج سازندگي 70 هزار شغل جديد در كشور ايجاد مي كند
بسيج سازندگي 70 هزار شغل جديد در كشور ايجاد مي كند
به گزارش سرویس اقتصادی عصر هامون به نقل از پارس، سردار نعمان غلامي شامگاه چهارشنبه در همايش شكوه هجرت كه در سالن اجتماعات دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد لرستان برگزار شد، اظهار داشت: فلسفه شكل‌گيري انقلاب اسلامي، اقامه عدالت، انصاف و كم‌ كردن فاصله‌هاي طبقاتي و رساندن پابرهنگان به جايگاه والا و ارزشمندي است كه در نظام ديني دارند.
 
وي افزود: امروز همه‌كساني كه در بخش‌هاي مختلف نظام كار مي‌كنند بايد تلاش كنند تا از ايجاد شكاف ميان مستضعفين و بخش‌هاي مديريتي جلوگيري كنند كه لازمه انجام اين كار دردمند بودن افراد است.
 
رئيس سازمان بسيج سازندگي كشور عنوان كرد: هنگامي‌ كه مجموعه بسيج سازندگي در سال 79 فعاليت خود را در كشور آغاز كرد، مقام معظم رهبري، فلسفه شكل‌گيري آن را حضور جواناني در مناطق محروم، براي گره‌گشايي از كار محرومان در حد توان و نيز پيام‌رساني فرياد مستضعفان بوده است.
 
وي با بيان اينكه لرستان نسبت به ساير استان‌هاي كشور از مشكلات و محروميت‌هاي زيادي رنج مي‌برد، بيان كرد: در استان لرستان توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي فراواني وجود دارد كه مي‌طلبد يك حركت جهادي، انقلابي و بسيجي براي بهره‌گيري از اين ظرفيت‌ها، در راستاي حل مشكلات استان شكل بگيرد.
 
غلامي تصريح كرد: زماني كه انقلاب اسلامي به پيروزي رسيده بود، محروميت‌هاي زيادي در تمام نقاط كشور وجود داشت و با اينكه جهاد سازندگي با شتاب فراوان در جهت محروميت‌زدايي و ايجاد زيرساخت‌ها تلاش‌هاي زيادي كرده، اما هم‌چنان مي‌بينيم كه سطح زندگي مردم در برخي از مناطق كشور، در تراز آن چيزي كه موردنظر انقلاب بوده، نيست.
 
وي خاطرنشان كرد: دشمن پس از پيروزي انقلاب، جنگ را به ما تحميل كرد تا منابع كشور صرف آباداني و رفع شكاف‌هاي محروميتي نشود اما خوشبختانه با حضور آگاهانه مردم آن خطري كه براي ريشه‌كني انقلاب ايجادشده بود و بدين شكل ايرانيان به ملتي ممتاز و الگو در جهان تبديل شدند.
 
رئيس سازمان بسيج سازندگي كشور گفت: خطر جدي براي كشور ما اين است كه به مشكلات مردم رسيدگي نشود، نگاه به محرومان در دانشگاه‌ها جايي نداشته باشد و توجه به موضوعات حاشيه‌اي، ايجاد تنش و اختلاف ما را از توجه به نيازهاي مستضعفان بازدارد.
 
وي با بيان اينكه هدف از برگزاري اردوهاي جهادي، ايجاد احساس مسئوليت در نسلي است كه آينده كشور را در دست دارد، اظهار داشت: امروز بايد با همان همتي كه در دوران دفاع مقدس داشتيم، در زمينهٔ محروميت‌زدايي و مقاومت در برابر جنگ اقتصادي دشمن تلاش كنيم.
 
غلامي افزود: همان ايماني كه در دوران دفاع مقدس، عامل خلق حماسه‌هاي متعدد شد، امروز نيز بايد به‌عنوان موتور محركه اقتصاد مقاومتي در همه افراد جامعه وجود داشته باشد تا بتوانند در عرصه توليد، شكوفايي اقتصادي بهبود معيشت مردم نقش‌آفريني كنند.
 
وي عنوان كرد: جوانان ما كه در عرصه‌هاي پيچيده علمي افتخارآفريني مي‌كنند، قطعاً مي‌توانند با ارائه مشاوره‌هاي كاربردي براي ايجاد اشتغال در جامعه نقش‌آفريني كنند، زيرا افراد زيادي در جامعه وجود دارند كه به اين مشاوره‌ها نياز دارند و نمي‌دانند بايد از كجا شروع كنند.
 
رئيس سازمان بسيج سازندگي كشور با بيان اينكه نسل جوان دانشجو و تحصيل‌كرده مي‌تواند كانون مديريت و مقابله با جنگ اقتصادي باشد، بيان كرد: موفق‌ترين كارآفرينان در كشور، كساني هستند كه كمترين تسهيلات و منابع را دريافت كرده‌اند، اما به دليل دانش و مهارتي كه داشته‌اند با همان سرمايه اندك خود نيز به نتيجه رسيده‌اند.
 
وي با بيان اينكه مشكل ما اين است كه ارتباط دانشگاه با صنعت ضعيف است، تصريح كرد: دانشگاه‌هاي لرستان بايد مشكلات بخش كشاورزي، صنعت و حوزه كارآفريني را از دستگاه‌ها جويا شوند و در حوزه خود در راستاي رفع آن مشكلات تلاش كنند.
 
غلامي خاطرنشان كرد: بايد استان لرستان از كشاورزي سنتي عبور كند و به كشاورزي مكانيزه روي آورد و اين كار نيازمند انجام اقدامات ترويجي است، بسيج اين آمادگي را دارد كه نيروهاي متخصص خود را در حوزه‌هاي مختلف از جمله كشاورزي براي انجام فعاليت‌هاي ترويجي در اختيار مردم قرار دهد.
 
وي با بيان اينكه همه بخش‌هاي بسيج، امتداد مردمي دستگاه‌ها هستند، گفت: براي مقابله با جنگ اقتصادي به همراهي همه مردم نياز داريم، لازم است كه در روستاهاي ما كارگاه‌هاي توليدي كوچك راه‌اندازي شود و مردم به فعاليت‌هاي توليد محور روي بياورند.
 
رئيس سازمان بسيج سازندگي كشور اظهار داشت: سازمان بسيج هزار ميليارد تومان اعتبار را از محل بانك مهر اقتصاد با سود 18 درصد در اختيار استان‌ها قرار مي‌دهد تا به راه‌اندازي كارگاه‌هاي توليدي بپردازند ولي لازم است كه يك جريان انقلابي و دلسوز پشت اين كار قرار بگيرد تا مانع از هدر رفت اين منابع شود.
 
وي افزود: بنا داريم امسال در كشور با اختصاص هزار ميليارد تومان تسهيلات، احداث 45 هزار واحد توليدي كوچك را در دو حوزه امنيت غذايي و صنايع تبديلي در دستور كار قرار دهيم كه پيش‌بيني مي‌شود با احداث اين واحدهاي توليدي، براي 70 هزار نفر اشتغال‌زايي ايجاد شود.
 
غلامي عنوان كرد: اگر فضاي توليد در كشور جدي گرفته شود و منابع مردم در عرصه توليد قرار بگيرد، در كوتاه‌ترين زمان، كشور از ركود تورمي خارج مي‌شود.
 
وي بيان كرد: دشمن مي‌خواهد كشور ما به بازار مصرفي براي توليدات آن‌ها تبديل شود و مانع از شكل‌گيري رويكرد استقلال‌طلبانه شود كه اگر اين هدف دشمن به نتيجه برسد و به مشكلات مردم رسيدگي نشود، مردم از نظام فاصله مي‌گيرند و اين‌يك تهديد جدي براي نظام است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdca6on0.49nai15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما