تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۱
هدف شبکه های ماهواره ای نه تنها تغییر سبک زندگی بلکه ایجاد عملیات روانی و نافرمانی های مدنی است تا براندازی نرم محقق شود.
هجمه وسیع فرهنگی شبکه های ماهواره به زندگی خانواده ایرانی
هجمه وسیع فرهنگی شبکه های ماهواره به زندگی خانواده ایرانی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز، امروز هجمه های رسانه ای غرب علیه کشور اسلامی ایران و نظام مقدس حاکم به گونه ای هدفمند و هماهنگ شده اند، این روند با راه اندازی شبکه تلوزیونی صدای آمریکا در سال 2005 آغاز شد و پس از دوره ای آزمایشی نزدیک به سه سال با کشف کاستی ها و معایب آن، با راه اندازی شبکه تلوزیونی بی بی سی فارسی در فاصله چهار ماه تا انتخابات ریاست جمهوری به اوج رسید و 2 ماه پس از ان با راه اندازی شبکه فارسی وان به تکامل نسبی رسید.

با اصلاح ساختار و برنامه های شبکه صدای آمریکا طی سال های 88 و 89 و راه اندازی شبکه های من و تو و یورونیوز فارسی در آبان 89، این پازل روز به روز کاملتر شده و اهداف شوم آنان آشکارتر شد.

دشمنان به خوبی دریافته اند که تحقق اهداف خود را نه از راه حل نظامی بلکه تنها با راه حل فرهنگی می توانند دنبال کنند و با تغییر در سلول ها و اجزای بنیادین جامعه که همانا فرهنگ جامعه است، دست یابی به اهداف سیاسی، اقتصادی و...آسان تر صورت می پذیرد، از این رو با هدف قرار دادن کوچکترین نهاد جامعه یعنی خانواده و ورود به  عرصه خصوصی آنان از راه شبکه های جدید ماهواره ای فارسی زبان می کوشند اعضای این نهاد مهم و اساسی را بازتربیت کنند.

شبکه فارسی زبان ماهواره ای «من و تو» نیز از بارزترین نمونه های هجمه فرهنگی و رسانه ای است که از بیرون مرزها ساماندهی می شود و اهداف متنوع، بلندمدت و پیچیده ای را دنبال می کند، در واقع تمام کسانی که تا به حال نسبت به اهداف و شیوه های جنگ نرم تردید داشتند در برابر علت و فلسفه وجودی چنین شبکه هایی راهی ندارند، جز آنکه آن را در راستای برنامه ریزی پیچیده غرب جهت تاثیرگذاری بر طبقات جامعه ایران ارزیابی کنند چراکه توجیه اقتصادی و اجتماعی خاصی برای راه اندازی اینگونه شبکه ها وجود ندارد.

 از زمانی که ماهواره وارد خانه های ایرانیان شد، طیف گسترده ای از شبکه های ماهواره ای مورد توجه و استقبال مخاطبان قرار گرفت. در ابتدا به دلیل محدود بودن شبکه های فارسی زبان، شبکه های خارجی مورد توجه بییندگان برنامه های ماهواره ای قرار داشت اما پس از مدتی با گسترش شبکه های فارسی زبان و کاهش سختگیری ها نسبت به استفاده از ماهواره، این پدیده به صورت گسترده ای به خانه های ایرانیان راه یافت. 

طراحان جنگ نرم سیاست را به حاشیه رانده و با تما قوا و با استفاده از تمام شیوه های فریبنده رسانه ای به تبلیغ سب زندگی غربی پرداخته و اهداف بلند مدتی را در جهت تاثیرگذاری بر ذهن جوانان و خانواده های ایرانی آغاز کرده اند، در واقع هدف شبکه های ماهواره ای نه تنها تغییر سبک زندگی بلکه ایجاد عملیات روانی و نافرمانی های مدنی است تا براندازی نرم محقق شود.

بدیهی است در مقابل هجوم فرهنگی باید مقابله فرهنگی صورت گیرد. برنامه سازان فرهنگی و هنری و سازمان‌هایی مانند صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ و دیگر ارگان‌های دولتی باید در بخش غنی سازی و سالم سازی فرهنگ سرمایه گذاری کنند در مقابل تهاجم فرهنگی باید فعالیت، برنامه سازی ،تفریحات سالم و امکانات کافی ایجاد شود .
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcayina.49n6u15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما