تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۴
تپه بلبلوک نوعی گل افشان جالب و یکی از جاذبه های منحصربفرد گردشگری در شهرستان بندری کنارک میباشد که متاسفانه تاکنون برای اکثر مردم ناشناخته مانده است.
“تپه بلبلوک” کنارک پدیده ای منحصر بفرد،اما ناشناخته!
“تپه بلبلوک” کنارک پدیده ای منحصر بفرد،اما ناشناخته!
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از طلوع کنارک، در ۱۰ کیلومتری دهستان کهیر در مسیر جاده روستای چگردانی لاش از توابع دهستان کهیر در ۴ کیلومتری که این مسیر طی می شود سمت راست این پدیده طبیعی و حیرت انگیز با فاصله ۱ کیلومتر دیده می شود، اما متاسفانه این مسیر دارای جاده خاکی می باشد و تاکنون بدلیل بی مهری ها و عدم راه دسترسی مناسب و… تاکنون برای بسیاری از مردم ناشناخته مانده است.
دهیار روستای چگردانی لاش در گفتگو با خبرنگار طلوع کنارک،اظهار داشت: این پدیده دارای دو دهانه می باشد که از یک دهانه آن گل و آب و از دهانه دیگر گاز متقاعد شده خارج می شود که اگر کبریت روشن شده را در دهانه آن قرار دهیم دهانه آن آتش می گیرد و تا وقتی که خودمان آن را خاموش نکنیم این آتش روشن می ماند و هنگام شعله ور شدن مناظر زیبایی را بوجود می آورد.
قادر بخش ترانی افزود: این دهانه هر چند سال جای آن تغییر کرده و از جایی دیگر بر روی تپه سر برآورده، و گاهی در فصول بارندگی سال فعالیت آن بیشتر شده و گل و آب از دهانه آن پرتاب و گاز همراه آن نیز در هوا متصاعد میشود.
وی در خصوص خاصیت گل درمانی تپه بلبلوک گفت: مردم محلی از گل خارج شده از دهانه آن برای معالجه بیماری ها و امراض پوستی، نظیر خارش بدن و تسکین دردهای عظلانی نیز استفاده میکنند.
“ترانی”  عدم دسترسی و راه  مناسب را یکی از مشکلات این روستا و تپه بلبلوک عنوان کرد و خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولین مربوطه جهت بازدید گردشگران و مردم از این پدیده طبیعی و جالب، با ساخت جاده و راه دسترسی مناسب که یکی از امکانات اولیه برای شناساندن این پدیده می باشد،همکاری نمایند.
رییس میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان کنارک نیز با منحصر بفرد خواندن این پدیده جالب،گفت: تپه بلبلوک کنارک یکی از جاذبه های بی نظیر و از نقاط گردشگری شهرستان می باشد که نظر بسیاری از گردشگرانی را که از آن دیدن کرده اند را به خود جلب کرده است.
“عبدالحمید بلوچزاده” با اشاره به اینکه در خصوص معرفی و ثبت این پدیده طبیعی تاکنون تلاشهایی صورت گرفته است، افزود: سال گذشته گروهی محقق و پژوهشگر از دو دانشگاه سوئد و مسکو به همراه دکتر مهرابی عضو هئیت علمی دانشگاه خوارزمی و عضو کمیته ملی یونسکو، تحقیق و نمونه‌برداری از این پدیده طبیعی را به پایان رساندند.
وی تصریح کرد: انتظار می‌رود با توجه مسئولان محلی و کشوری و اتخاذ تدابیر و ایجاد تسهیلات لازم در این زمینه، بتوان به نحوی شایسته این پدیده‌های جذاب را به عنوان جاذبه‌های بکر گردشگری استان سیستان و بلوچستان به هموطنان و جهانیان معرفی کرد.
بلوچزاده با بیان اینکه ایجاد زمینه‌های رفاهی و امکانات اقامتی از مهمترین مسائل در شناساندن این پدیده میباشد، خاطرنشان کرد: امروزه سیاحت و گردشگری به عنوان فعالیتی فرهنگی و اقتصادی در جوامع مختلف شناخته شده است و درواقع گردشگری به منزله نیروی محرک توسعه اقتصادی کشورهاست.
برای مشاهده تصاویر اینجا را کلیک نمایید.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcbz8b0.rhbwgpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما