تاریخ انتشار :شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۷
توفان شدید شن و بارندگی که از روز های اخیر آسمان سیستان و بلوچستان را در بر گرفته است امروز در سیستان به اوج خود رسید و حداقل شعاع دید را به 500 متر رساند.
ریزگردها و بارندگی دو روی سکه آسمان جنوب شرق کشور در روز های اخیر
ریزگردها و بارندگی دو روی سکه آسمان جنوب شرق کشور در روز های اخیر
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، در هفته های اخیر بارندگی و ریزگرد ها همچنان در آسمان سیستان و بلوچستان سایه گسترانیده و باعث شادی مردم جنوب و اندوه مردم در شمال استان شده است. ریز گرد ها امروز در سیستان باعث شد که حداقل شعاع دید در این منطقه از استان به 500 متر برسد.

حداقل شعاع دید در سیستان به 500 متر رسید
مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: حداقل شعاع دید افقی در 24 ساعت گذشته با افزایش سرعت وزش باد در منطقه سیستان به 500متر رسید.حسینعلی حسین آبادی افزود: حداکثر سرعت وزش باد در منطقه سیستان در این مدت 72 کیلومتر بر ساعت گزارش شد که شعاع دید را در شهرستان های زابل و زهک به 500 متر رساند.
وی گفت: غلظت ذرات معلق در هوای شهرهای شمالی استان 450 میکرو گرم بر متر مکعب معادل سه برابر حد مجاز گزارش شده است.
وی شعاع دید فعلی در سیستان را سه هزار متر عنوان کرد و اظهار داشت: وزش باد همراه با گرد و خاک تا اواسط هفته در منطقه ادامه خواهد داشت.
مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: برای مرکز استان (نصرت آباد، میرجاوه، خاش و ایرانشهر) در 24 ساعت آینده در بعضی ساعات وزش باد و گرد و خاک و آسمانی غبار آلود پیش بینی می شود.
حسین آبادی تصریح کرد: احتمال رشد ابر و در بعد از ظهر رگبار پراکنده در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان همچنان مانند روزهای گذشته وجود دارد.
وی با اشاره به بارش یک دهم میلی متری روز گذشته در نیکشهر گفت: از فردا از شرایط ناپایداری هوا به صورت بارندگی در جنوب استان کاسته می شود.
مسئول پیش بینی اداره هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: دریای عمان کماکان مواج است و احتمال دارد در 24 ساعت آینده ارتفاع موج به 2 تا سه متر برسد.
وی اظهار داشت: حداقل دمای هوا در شبانه روز گذشته با 20 درجه مربوط به زاهدان و حداکثر دما با 46 درجه مربوط به دلگان بوده است.
اختصاص 6 میلیارد تومان برای تثبیت شن‌های روان در سیستان و بلوچستان
مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: 6 میلیارد تومان در اختیار منابع طبیعی برای تثبیت شن‌های روان قرار داده شده است.
غلامرضا اربابی اظهار کرد: پنج کانون بحران در منطقه سیستان وجود دارد که شهرستان زهک، هامون و هیرمند بیشتر در معرض طوفان‎ها قرار دارند.
وی افزود: شدت طوفان‌های 120 روزه 17 سال است بر استان سیستان و بلوچستان حاکم است و اقدام بایسته‎ای انجام نشده است، اما ظرف دو سال گذشته کاهش تبعات طوفان در اولویت کارهای مسئولان قرار گرفته است.
اربابی ادامه داد: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرده بود که با اختصاص هفت میلیارد تومان اعتبار روند احداث مرکز بیماری‌های ریوی سیستان به اتمام می‌شود، سال گذشته هفت میلیارد تومان به این بیمارستان اختصاص یافت اما هنوز به اتمام نرسیده است.
 وی گفت: این در حالی است که در سال‌های اخیر اعتبارات ناچیزی به آن اختصاص می‌یافت، امیدواریم با اعتباراتی که امسال به آن تعلق می‌گیرد شاهد پیشرفت بیشتر این پروژه باشیم.
مدیر کل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: اقداماتی که در یکی دو سال اخیر اجرایی شده است چه بسا که اگر چند سال گذشته انجام می‌شد امروز شاهد این شرایط بحرانی و حجم بیماران مسلول و ریوی نبودیم.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcc1eqm.2bqse8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما